reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ej dzięki...ale ja nieeeeeeeeeeeeee

ja mam w sierpniu.

ANiołek - uściski ;***

kroma - no to masz chece od rana. a moja o 2 się zbudziła i nie spała ze 2 godziny, pomimo lekarstwa, ale ona ma takie dziwne coś teraz. najpierw miala bomby takie napuchnięte gdzie trzonowe ząbki. jeden się przebił, a w drugim się zrobiło dziwne takie jakby ropne z krwią. taka bulwa. a potem wyszło mięsko na wierzch i tak ma już dwa dni. szczoteczką myje, nic ją nie boli, krew wypływa, ale w nocy coś bolało. zaraz bede oglądać dokładnie. ale je ladnie, i nie boli nic.

a u nas leje znów. chyba zaraz wróce do łóżka.

a prasowania jkoś nie mam ostatnio. bo jak mi wysycha na wietrze to prościutko skłdam i mam w szafkach od razu.

reklama
heja hej kobietki :)
Wracam po przerwie i jakos ciężko mi się wbić. Ja jeszcze na urlopie ale pogoda lipna wrrr ... jade zamówić torta bo w niedziele moje urodzinki i imieninki no i oczywiscie kupe wiary sie zapowiedzialo na sobote :/ jakos piec mi sie nie chce, moze mame namowie a jak nie to bede musiala udac sie do cukierni. Urlop nad morzem super, szkoda, ze pogody zbytnio nie bylo :/ jak znajde czas to wrzuce pare fotek :) do milego !!! Mykam czytac co u was
p.s. u nas znow leje - gdzie to LATO pytam ???

megi wszystko co dobre szybko się kończy ;-)
Future gratki dla Hesi za zębolka :tak:
madziarena ja też pytam gdzie to lato.... ciagle pada... i wieje...

Aniolek najlepszego!!!!:)
Future no wlasnie patrze na fejsie ze Ty z sierpnia:)
ja od rana probuje uspic Alana zeby cos zrobic ale marnie mi to idzie. chociaz juz 2 razy przysypial i sie budzi. nie wiem o co mu chodzi za bardzo. grunt ze w nocy spi i kolejna nocka przespana:)a w dzien jakos damy rade, z czasem sie mu pouklada jakos.

reklama
blond - no to tylko się cieszyć, że załapał, że noc jest od spania :tak:

A my wróciliśmy od urologa, miłe zaskoczenie, bo pojechaliśmy go zarejestrować, a po godzinie już było po wizycie ;-) Jąderko ładnie zeszło, więc nie trzeba będzie zabiegu :tak: Cieszy to, bo może i zabieg prosty, ale to zawsze stres. Małż z pracy wrócił, dzieć się od cyca oderwie i obiadek trza skończyć. Miłego!

Do góry