reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
;-)Ciasteczko najpierw tu postrach siejesz a teraz co :-p
Future widzę, że wzięłaś rozpęd z dziećmi i zamierzasz wymienić naszą drużynę piłkarską ;-) Już dwoje zawodników będzie.. Hesia i Antoś:-)

i dzizas Ciacho to ja sie tez zamelduje zeby nie bylo ze tylko czytam.
nastroju brak. po*******ilo mi sie wszystko z lekka dlatego nie pisze. jak dojde ze soba do ladu to bede czesciej.
tylko sie pochwale ze Alan 3 ostatnie noce przespal bez pobudki.aaale fajnie . chcialabym zeby mu tak zostalo. za to ja sie budze na jego karmienie ktorego nie ma:blink:

reklama
Ciacho sieje terror hahaha mi nic kopac nie musisz ale trawke mozesz skosic jak masz ochote ;-);-)
Future a to dziady haha obys doczeklala sie jutro paczki .Ja dzis minelam sie z listonoszem grr i zamiast dac pake sasiadowi to awizo zostawil ,teraz bede musiala naginac tak daleko grr.
Moja sie wyszlala dzisiaj i pospala w dzien 3h wiec mi padla dopiero o 22.30 ciekawe jak jutro wstanie moj maly zakapiorek.Jest niepocieszona ze od srody ma wakacje bede musiala ja zapisac na jakies activitis
Blond-buziam dobrze ze Alanek chociz laskaw dla mamuni
Aniolek -rownie udanej nocki zycze
Yola -wlsnie jak tam mezowi w pracy idzie?
Kolorowych laseczki

Do góry