reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
wiecie co konczy mi sie teraz umowa i wszystko sie chrzani wszystkiego sie czepiaja nawet o to ze rozmawiamy ze soba!!no dla mnie jest to chore!! jak mozna nie pogadac jak nie ma ludzi ja pierdziele!!o reszcie nie wspomne!!i teraz juz sama niewiem czy mi przedluza czy nie.....niby nie maja powodu bo dobrze pracuje ale wiecie jak to jest.....nigdy nie mozna byc pewnym..
kroma nad jakimi kolorami myslisz/ty masz pole do popisu bedziesz miec duze mieszkanko to i lepiej bedzie wszystko wygladac..ja jestem ze swoich kolorow zadowolona jak sobie pomysle jakie mialam wczesniej to az mnie trzesie ze bylam taka glupia hehe
ja lubie jak pada deszcz..burzy sie boje tylko wtedy jak jestem sama z dawidem;-)
a wczoraj tak zaczelo lac o 18 ze ja szybko na zaplecze zobaczyc czy moj m zdjal pranie:-Dno i dla niego duzy plus:tak:
aneteczka kiedys ja sie bardzo przejmowalam tym jak moj m sprzata a teraz zrobi jak zrobi nie ma tragedii..chociaz w sumie to ja sprzatam...bo jak on twierdzi przeciez czysto jest...
w niedziele jak mialam wolne to on odkurzal a ja wycieralam kurze i taki podzial rol mi sie podoba:-D
moj maly wrocil zadowolony tyle ze zaczal goraczkowac i niewiadomo o co chodzi nawet stopy mial bardzo gorace....obudzl sie przed 6 i ja ledwo zywa dzis znow do pracy ale kochany jest poszedl do taty a ja jeszcze pospalam godzine..
wy tez macie takie kwiaty pomarnowane na balkonie?
owca jak tam twoj malzonek wykurowal sie czy dalej ledwo zipie?
larvunia jak tam po dzialeczce?
future moj bardzo byl ruchliwy i dalej taki jest:eek::-D
ciacho dlatego ja sie staram jak najmniej wieszac prania w lazience bo nie dosc ze zakurzone sciagam to jeszcze smierdzi i taka robota a na powietrzu porzadnie wywieje..
milej niedzieli

czesc marzenko... no to ciekawe czy Ci umowe przedłużą. Życzę CI by było wsio po Twojej myśli...
co do działeczki, to widac na fotkach jak było, w galerii ;-)- SUPER!

no dobra kawa wypita, idę siebie i dzieciaki ogarnąć ;-)

witam
nie czuje ze niedziela:no: aniolek akurat w moje imieniny koncert:-D ale ja to pewnie nad morzem bede:tak:
marzenka oby ci przedluzyli umowe:tak: a pranie w lazience mi schnie ale powiesilam tez na grzejnikach w pokojach bo miejsca braklo, a na dworze to nie bylo szans bo ciagle padalo:baffled:
larvunia zaraz zajrze obejrzec foty

hej laski. Ja od piątku na urlopie także wybaczcie moją nieobecność ale jak nie ide do pracy to w domu kompa nie wlączam, tymbardziej, że mój mężulo gra. Jutro rano nad morze jedziemy ale pogoda coś mnie nie nastraja :(:(( byle byla choć opalona już jestem ;))) Miłego wypoczywania - ja się właśnie pakuję ...

hejka

Future-
nie bardzo, bo ja mam krótko prawko i jak byłam w ciąży z Arkiem to robiłam prawko i zaczęłam jeżdzić dopiero w tym roku i mnie drażni, jak jadę to ciemno jest, las i jeszcze pada, a ja nic nie widzę, a zawsze w deszczu jakieś zwierzaki mi wylatują, rowerzyści wracają i ich nie widać. No ale pewnie za jakiś czas inaczej będę mówić :)

madzierana- miłego wypoczynku.

Marzenka- trzymam kciuki za umowę, a ty masz próbny okres, może kombinuje żeby nie dać na dłuższy okres umowy, albo sprawdza was :).

Ja też zaraz jadę na działkę się byczyć :)

No to i ja się witam niedzielnie. Pospałam sobie do prawie 9 mimo że kładłam się późno z m...wyspałam się. Mały dziś obudził się lekko przed 5 więc ok. Dziś o 15 jadę do mychy na kawkę a potem zobaczymy.
madziarena udanego pobytu nad morzem i dużo słonka!:)
marzenko oby ci umowę przedłużyli, życzę tego....myślę że będzie dobrze;)
aniołek buziaczki na 10 miesięcy życia dla Kubunia:-) :*
No to miłej niedzieli:-)

Dzień dobry :-p
Megi dziękuję Kochanie :* :)
Ciasteczko moja babcia też Ania i też ma 26 imieninki :) szykuje się imprezka :-)
marzenko trzymam kciuki, żeby przedłużyli umowę..
madziarena słonecznej pogody i udanego urlopu..
kroma miłego byczenia się :tak:
larvunia faktycznie foty mówią wszystko, super:tak:
Future ja nie lubię jak pada.. wole słonko :-)

Nocka w miarę, wstawałam ze 2 razy, ale młody niespokojnie spał, wiercił się strasznie..
Pewnie przez to, że ma 2 nowe ząbki (jedynki górne) jeden już odrobinkę wyszedł a drugi też prawie.. A już się martwiłam, że tak długo nic nie wychodziło:sorry:
Niedługo jedziemy do babci także miłej niedzielki.

reklama
no to Kubuś będzie miał już czym gryźć:) Paweł ma 3 na dole, 2 do góry i wychodzą bo już widać obie górne dwójki:) więc lada moment będzie miał już 7 ząbków:tak:

Do góry