reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Aniołek - nie gniewaj sie, ale lubisz słonko bo jesteś zdrowa ;) ja też lubie słonko, uwielbiam wczesną wiosnę jak wszystko budzi się do życia ale nic jeszcze nie pyli...ale poznia wiosna i lato jest dla mnie nie do przeżycia......niestety.

dziś po deszczu było rano fajnie, rześko, ale już się upał zrobił.

Kroma - nie dziwię się, moj mąż też ma 2 lata prawko i nie lubi jak deszcz i śnieg. a ja zdawalalm prawko w styczniu jak byl snieg i teraz si nie boję zadnej pogody, a deszcz to lubie jak juz pisałam ;)

reklama
dziewuszki czy cos sie dzieje dzis w g-wie ciekawego ??? Szukam atrakcji dla dzieci
Menżu jedzie do g-wa dzis scene letnią obslugiwać wiec moglabym sie znim zabrac...
ale jak nic nie ma to bezsensu bym jechała...
moze cos sie na bulwarze dzieje??

larvunia ja nigdy nie wiem co sie dzieje w tym miescie:sorry::laugh2: ja generalnie nie lubie chodzic na takie spedy wiec mnie imprezy nie interesuja
future ja ostatnio nabilam sobie tyle kilosow co sie najezdzilam to moje ale im wiecej jezdze tym lepiej sie czuje za kolkiem:tak:, ale ostatnio mi sie zle jezdzilo w deszczu bo woda stala po kostki i w nastepnym roku opony do wymiany
juz chyba bedzie trzeba kase zbierac na nie:confused2:
madziarena milego wypoczynku, kroma tobie rowniez milego lenistwa i rescie tez:tak:

ciacho ja tyż nei lubie ;-) ale nie dla siebie tam jechac chcialam a dla dzieciakow atrakcji szukam
z reszta NIE JADE nigdzie... moj po 22.00 dzis wraca a to za pozno dla Misi. Zostajemy w domu :baffled:

marzy mi sie wjazd nad morze....

ciacho ja a Anglii nabylam trochę doświadczenia, bo po drugiej stronie, i wogóle, najpierw zaliczyłam Manchester, a kilka miesiecy pozniej Londyn zjechałam wzdłuż i w szerz. i nie ma dla mnie już żadnej strasznej drogi. Nie uważam się za mega ekstra kierowcę, ale czuję się dobrze za kółkiem. a o to chyba chodzi nie? tylko moj mąż mnie strofuje ciągle i każe mi wolniej jeżdzić. no a jak z dziećmi jadę to wolniej trochę. jakoś tak podświadomie. Ale jak Hesia miala kolki i jechalam do gorzowa po mleko to przez lasy tu u mnie 160-170....ale csiiiiiiiii

Larvunia weź nic nie mow, ja tu kwitne, a morze mi się śni........

no Future kwitniemy razem, tylko że u Ciebie z tego kwitnięcia niebawem wyjdzie człek ;-)

...chyba w miske wode naleje i dzieciakom dam na balkon.... Frutek nudzi sie bidulek.. Misia łazi po mieszkaniu i wszystko na szyje zakłada :-D (smiesznie to wygląda ale chodze za nia co by sie nie udusiła niczym... )

Hej lasencje :-):-)
Bylam na dzialce moze ze 3 godz mlody zdazyl sie chwile pokapac w basenie bo slonko bylo i cieplo
a za chwile sie zachmurzylo i musielismy wracac bo juz pada..o i takie to lato tu...ciagle deszcz...:angry:

Marzenka m troche lepiej,ale nie do konca tzn.goraczki nie ma ale jeczy ze gardlo boli i nie moze nic przelknac :baffled:
chyba mu zrobie mleko i czosnek :baffled:
a tobie oby umowe przedluzyli trzymam kciuki :-)

Madziarena slonecznej pogody wam zycze :tak:

Aniolek wszystkiego naj dla synusia na 10 mies..ni i zabki pomalu ida :tak:

Kroma milego byczenia sie hehe :-)

Za chwile wrzuce kilka fotek :happy:

owca uuu to pogoda nie fajna u Was...
Future uuuu dziękuje, może jutro? Właśnie młodą przetrzymuje żeby o 18 ja spać już położyć. A w aucie zaraz by padła mi i spać by po 22 poszła a to dla mnie za długa katorga z dzieciakami tyle siedzieć ;-)

reklama
Do góry