reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR- współczuję, tak to jest czasem z dziećmi, wysypka...a ty zastanawiasz się od czego??!!:/ oby zeszło mu a jak nie to zobaczycie co lekarka powie jak się pokażecie na wizycie kontrolnej...
aneteczka fajnie że udało wam się coś zarezerwować zwłaszcza o tej porze w sezonie. Udanego wypoczynku:) Ja też się nie mogę doczekać naszego wyjazdu w góry, wow! oby do 2 sierpnia a potem znikam na 2 tyg:-)

czesc wieczornie ;)
ale super dzionek miłąm ;D
odbicie wczorajszego heheeheh ;-)na dworze caly dzien prawie... a to pod blokiem z dzieciakami (jej ile dzieciakow sie nazjezdzalo tutaj na wakacje!) Marcel ma sie z kim w koncu bawic ;-) a to pozniej do kolezanki na wioche tez sie marcel wybiegal a mloda pospala na powietrzu, ale super :tak: Nawet mojego szanownego udalo mi sie wyciągnąć hehehehe ;-)

no i tesciowa zadzwonila dzis do mnie "co slychac" itp... i powiedziala ze od poniedzialku choc na dwa dni Frucia by chciala.... odpowiedzialam ze nie wiem jeszcze.... (niech sie cmoknie!)
w sobote jade do swoich rodzicow na dzialeczke od 6 rano do nocy a co :-D beda dwa baseniki jeden dla misi drugi dla mnie i Frucia hehehehe ;-) i bedzie grill, bedzie fajnie juz sie doczekac nie mogę ;-)

aaaaaaa z tej euforji zapomnialam PR ZDRÓWKA!

larvunia a pewnie jedź z dziećmi, wybawią się i ty odpoczniesz...działeczka to super sprawa. A teściowa faktycznie niech się cmoknie:-p;-)...(co sobie nagle o wnuku przypomniała?:confused:)

megi pewnie tamta pierwsza synowa cos nagadac musiala, bo pisala mi esa jakos wczoraj czy Frutek teskni za nimi.... bo byl w sumie pare dni tam. Odpisalam ze za dziecmi on zawsze tęskni. I ze szkoda ze babcia unika temat przyjazdu Frucia do niej w przeciwienstwie do jej dzieci.
Hahahahaha pewnie jej glupio jest, ma kontakt z tesciowa caly czas wiec na bank jej to powiedziala....
niewane Fruciu ma tu sie z kim bawic, nie jest źle, mowie Wam normalnie jaki wysyp dzieciaków tu teraz heheheeh ;-)

Hej

Pr- pewnie jest na coś uczulony, mój kiedyś wysypki strasznej po antybiotyku dostał. Zdrowia życzę

My dziś dużo na dworze. Młody na placu fajnie się bawił, taki grzeczny był, nikogo nie zaczepiał, nie wyrywał swoich zabawek, a potem bez płaczu poszedł do domu.

Nastawiłam sobie na rosół, mielone zrobiłam, ziemniaki obrał M i jutro mogę dłużej z nim posiedzieć, tylko mizerię dorobię.

Teraz pazury sobie pomalowałam i suszę. Naszło mnie i u stóp walnełam na jasny turkusowy, a u rąk na fiolet:-p

Witam wieczorową porą :-)

Dzieć mi zasnął o sensownej porze tak dla odmiany, to wieczór mamy dla siebie :-)

PR - oj nie zazdroszczę, może skonsultuj jeszcze z jakimś innym lekarzem? Jeśli to alergia to chyba można zrobić test na podejrzane produkty :confused:

aneteczka - hehe wiedzę też lubisz sobie kolorki na pazurki :-D ja teraz przy dzieciu nie maziam i przycinam dość mocno, ale zwykle noszę długie, bo mam swoje naturalne mocne pazury i jest to chyba jedyna część mojego ciała na którą nie narzekam :-D

larvunia - widzisz :-D a teraz masz dzieci pod nosem, żeby Frutek się wybawił, a i do rodziców na działkę pojedziecie, faktycznie, niech się cmoknie :tak: Zdrowia sobie oszczędzisz i nerwów :-)

Future - wyzdrowiałyście?

czesc laseczki
kurcze spac od 5 nie moge bo juz przyzwyczajona ze na rano:eek:ale i tak dobrze polezalam jeszcz do 6 z zamknietymi oczami:-D
larvunia jaka radosc w twoich postach:-D:-Di bardzo dobrze rob teraz po zlosci dla tesciowej hehe:-D
aneteczka za to moj wczoraj przeszedl samego siebie moj nie byl z mlodym na dworze bo padalo a pozniej to juzz czekali na mnie zebysmy razem poszli...i jaki efekt dawid adhd mial masakra takiego zachowania jego bardzo dawno nie widzialam:szok:krzyczal piszczal broil widac bylo ze za duzo energi a jak juz zaprowadzilam go do pokoju zeby sie wyciszyl to ten cwaniak jeszcze walil piesciami w szybe!!!:szok:obiadu nie chcial jesc to nagrody nie bylo u nas zawsze jest za zjedzony obiadek:eek:i pojechalismy znim na plac zabaw zeby sie wybawil i juz pozniej bylo lepiej....przyjechal glodny to zjadl obiad hehe;-)ale i tak mial jakis zly dzien wczoraj....
ja mam chyba za slabe paznokcie jak pomaluje to szybko mi odchodzi albo nie wyschnie dobrze ja czegos dotkne i juz klapa i sie wkurzam dlatego dzis wlasnie ide do kosmetyczki na zel:tak:i bede miala zglowy:tak:
pr sama jestem ciekawa od czego ta wysypka
dajesz mlodemu juz mleko z kartonu?a mleko dla dzieci jeszcze dajesz?
moj ostatnio zaczal pic mleko az w szoku bylam..zawsze platki wyjadal i mleko zostawial a ostatnio sie poprawil je wszystko;-)
madziarena jak amelka?

ps..pozdrowienia od mychy;-)

Hej

Ja z kawą Was wirtam:-)

marzenka- dlatego ja maluje paznokcie jak już jestem umyta i nic nie muszę robić, tylko sobie oglądam, a paluchy schną. Też złazi, co drugi dzien maluje, ale jak mnie najdzie to tak lubie i zmieniam kolory, na codzien do pracy mi nie wypada, więc jak nie idę to "szaleje":-p
Spróbuje z utrwalaczem do lakierów, ponoć dłużej się trzymają. Żelów ani tipsów nigdy nie miałam.

Dziś spróbuje młodego na biegowy wziąść, ciekawe czy będzie chciał jeździć:sorry:coś mu ten rowerek nie leży, niby ładnie umie jeździć, ale szybko się mu nudzi. I jak nie będzie chciał to spasuje i z pedałami mu kupię+ kółka boczne.
Gardeło mnie trochę boli, mam nadzieję, że mnie nie rozłoży.

Kroma- jakiej wielkości kółka do roweru kupiłaś dla Oli?

Ostatnia edycja:
reklama
bry z kawą....
wziełam Misie z rana do siebie do cycka przystawiłam i spałyśmy do 8.00 :szok:
jak dla nas to długo ;-)

ide poczytac co tam naskrobałyście

Future a o ktorej byś była w przedskzolu??

Do góry