reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja byłam na działce, obmiary porobione. Dzieciaki szaleją. Młoda się nauczyła pedałować bez kija. Ale i tak jej zamontuję ten kij bo jeszcze nie skręca dobrze.

Yolanta- słodki ma ten uśmiech. Co do języków to będzie mały poliglota, a ty się nie uczysz portugalskiego, mówią, że nie jest trudny język. W sumie ja pracowałam z Portugalczykami, ale jedyne co to mnie przekleństw nauczyli. Angielski też przydało by mi się poduczyć, bo już nie gadałam z 3 lata i pewnie zapomniałam połowy.

Marisimamm- też urocze dziecko.

Future- fajnie, że już po gorączce. Co ja bym dała, żeby ktoś moje dzieciaki popilnował a ja bym odpoczęła.

Lavrunia- zapierdzielasz z tym szyciem. Fajne pufy, podobają mi się.

Marzenka
- ja uwielbiam obrazy, ale ja takie olejne i mam jedne które mają 40 lat. Twój można by było oprawić, od razu by dodało to mu uroku.

reklama
kroma - ja mówię trochę po portugalsku, ale od początku z moim małżem po angielsku rozmawialiśmy i tak z przyzwyczajenia. Jak w PT mieszkaliśmy to czasem po portugalsku gadaliśmy, żebym ćwiczyła, ale tu jakoś nie ma powodu ;-) A przekleństwa to w każdym języku jakoś najszybciej do głowy wchodzą, hehe :-D

znowu cisza:-D gdzie wy sie podziewacie?
starsza juz ma wakacje:-) mloda jutro konczy- narescie:-) no iod jutra oficjanie u nas wakacje:-D
musze zorganizowac im cosik

Heejka wpadam na momento :-)
Bylismy na ogrodzie dzis wiekszosc dnia,potem myk po zakupy kolacja dzis byla mozarella w karocy haha :-D
dobra ta nazwa :tak:..
i dzien zlecial ale fajnie bo bylo goraco ciekawe na jak dlugo :sorry:

Ciacho to fajnie ze macie juz wakacje u nas jeszcze miesiac :crazy:
Marzenka fajny ten zegarek z obrazem 2 w 1 :-)
Yolanta,marisam fajne wasze syneczki slodziaki :happy: yola to u was mix jezykowy haha :-D
Larvunia pokrowce na pufy extra :tak: zdolniacha jestes :tak:

nie wiem co komu jeszcze pisac :baffled: wrzucilam kilka fot na :ninja2::-D

Milego wieczorku....

owca i jak smakowalo, czy niezbyt?
wakacje od jutra wsumie alae to tylko po swiadectwo idziemy, muse ubrac sie jak czlowiek:-D:-D
zdjecia juz oblukalam:tak:

smakowalo :tak: tylko ze za krotko chyba smazylam bo ser mi sie do konca nie roztopil :no:..i nie bym taki ciagnacy jak np.w tostach ..ale zjadlo sie :-)
tutaj wogole nie ma czegos takiego jak zakonczenie roku :no: troche mnie to zdziwilo za pierwszym razem w ostatni dzien dzieciaki ida normalnie z plecakami,maja lekcje taki zwykly dzien i dostaja takie jakbym swiadectwa :tak:
to jest taki opis ogolny co dziecko potrafi :tak: bo ocen jeszcze nie maja...
jak mloda w tamtym roku wziela kwiatka dla pani to sie glupio zdziwili :-D teraz wiem ze mam juz nie dawac :-D

owca a jakiej mozrelle uzylas? bo ma byc ta biala w zalewie, nie taka ja uzywasz do pizzy
ma byc o taka

images

reklama
Do góry