reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Dziewczynki, znów nocka ciężka u nas.. młody marudził.. popłakiwał. Jestem zmęczona i jakoś humoru brak..
Ja też wybieram się do fryzjera, ale dopiero przed przyjazdem P.. podetnę końcówki, grzywkę, pocieniuję żeby jakoś wyglądać..
No i zrobię sobie kolor szamponem, używam co jakiś czas różne odcienie brązu, choć i tak wszystkie ciemne wychodzą na moich włosach ;-)
Megi daj znać jak tam po wizycie, co lekarz powie.. Kubunia to nawet nie widziała lekarka, tylko pielęgniarka zmierzyła, zważyła i już.. było dużo osób, a dzięki temu nie musieliśmy kwitnąć tam godzinę..

larvunia świetne obicia, zwłaszcza te na okrągłe pufy mi się podobają:-)
marzenka pochwal się zakupem później :tak:

Ciasteczko PR madziarena hej wam

reklama
ok aniołek napiszę po wizycie co i jak:) Jeśli to dla ciebie jakaś pociecha to ja też wstałam w nocy o 3.35 karmiłam bo pić nie chciał tylko mleko a wyobraź sobie że ostatnie karmienie miał po 23:/ Też mi mały nie chce ładnie nocki przesypiać, zawsze musi ten raz się wybudzić...

o taki kupilam:tak: DSC00503.jpg

marisa - zostało mi rabarbaru, dziś piekę jeszcze raz, bo wczoraj na meczu cały zjedliśmy - zapraszam :-p

larvunia - ładnie odnowione, za renowacje mebli się zabrałaś ;-)

marzenka - fajny zegar :tak:

A to dlaczego potrzebuję nowy aparat... taki ładny uśmiech i rozmyty :-p mój mały kibol ;-):

Obraz 162.jpg

yola mlodociany widze kibic portugalii:-)
marzenka zegra ladny choc nie w moim guscie
chyba zaraz zacznei padac tak ciemno, dawno nie padalo:confused2:
mloda dzisiaj jeszcze z ksiazkmi do szkoly szla, powalilo kogos do konca, dali by tym dzieciakom spokoj niedosyc ze przeciagneli ten rok szkolny ach szkoda slow

larvunia- Ty to masz zdolności, jak mi kot podrapie pufki to też się zgłoszę ;P
marzenka- oryginalny zegar;
future- zdrówka dla Was;
jola- tak to jest z tymi zdjęciami, jak już młode zrobi świetną minkę, pozę to akurat się musi rozmazac; szczególnie jak w 1 ręku trzymałam młodego a w drugim lustrzanke- łapa drży i koniec!!!:rofl2::-D a oto przykład rozmazanego jak już się chwalimy:
co ja się ciesze.jpg

a małżon chyba nie pocieszony wczorajszym meczem; już pewnie i Polski nie lubi :rofl2:
a właśnie miałam kiedyś pytac w jakim języku w domku rozmawiacie- Gabrysiulek będzie miał fajnie, bo będzie dwujęzyczny; najlepsze są początki jak mieszają języki:laugh2:

hehe lubi lubi :-) niepocieszony, bo twierdzi, że obydwie drużyny grały jak ciapy i Portugalia mogła dać z siebie więcej :-D Ale z godnym przeciwnikiem przegrali i to dopiero w karnych, a wszyscy obstawiali, że Hiszpania wygra z palcem w tyłku, więc źle nie jest ;-)

A w domu rozmawiamy po angielsku, więc jeszcze lepiej :rofl2: Ja do dziobaka po polsku, małż po portugalsku, a między sobą po angielsku. Tak się zastanawiamy w jakim języku pierwsze słowo wypowie :-D

Hehe jaki radosny poranek, pobudka jak z reklamy :-D Słodki Tymcio, nic tylko ukochać :-D

reklama
marisamm, yola macie uroczych synków takie bąble najkochańsze:tak:
marzenka ładny zegar/obraz:tak:
future super że przynajmniej z Hesią lepiej, trzymaj się i grzej pod pierzynką;-)
Zupka gotowa, sąsiadka w między czasie była, kawkę spiłyśmy...

Do góry