reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hello
to ja druga
ja tez juz kawke popijam
pozniej musze myknac szybko do miasta bo znalazlam fajny obraz z zegarem na sciane do goscinnego...mam nadzieje ze nikt mi nie wykupil
to ja druga
ja tez juz kawke popijam
pozniej musze myknac szybko do miasta bo znalazlam fajny obraz z zegarem na sciane do goscinnego...mam nadzieje ze nikt mi nie wykupil
madziarena
Mamusia Amelki
Dzień dobry.
Larvunia oł jeee ale masz talent )
Marzenka pochwal się obrazem
Idę na kawunię
Larvunia oł jeee ale masz talent )
Marzenka pochwal się obrazem
Idę na kawunię
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
niby cztery nastepne dni maj abyc upalne:-) juz teraz jest nawet cieplo
a mnie glowa boli a raczej z prawej strony
niby cztery nastepne dni maj abyc upalne:-) juz teraz jest nawet cieplo
a mnie glowa boli a raczej z prawej strony
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hallo
larvunia- ty zdolniacho;] ja musze uszyc powłoczki na Jaski i czasu nie mam a buuuuu;p
a ja sie dzis czuje jak jakis Robocop;/ wszystko jakies sztywne mam i nogi mnei bola jak bym wczoraj biegla w maratonie...;/
larvunia- ty zdolniacho;] ja musze uszyc powłoczki na Jaski i czasu nie mam a buuuuu;p
a ja sie dzis czuje jak jakis Robocop;/ wszystko jakies sztywne mam i nogi mnei bola jak bym wczoraj biegla w maratonie...;/
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
pr a mnie stawy bola
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
to moze przez ta pogode kiedy bedzie w konu lato
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
pewnie znow tylko weekend
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej
No kilka dni upalnych i znów ochłodzenie...normalka:/ Zauważalne jest że z każdym rokiem mamy mniej lata...
My jutro wizyta kontrolna Pawła u naszej pediatry na 13.30, wróciła z urlopu już...zobaczę jak się rozwija mój synuś
Zjem śniadanko, to wezmę się za zupkę, wczoraj kupiłam młodą kapustę to zrobię...
Jak tam humorki? ja nawet dobrze się czuję dzisiaj jak na razie
No kilka dni upalnych i znów ochłodzenie...normalka:/ Zauważalne jest że z każdym rokiem mamy mniej lata...
My jutro wizyta kontrolna Pawła u naszej pediatry na 13.30, wróciła z urlopu już...zobaczę jak się rozwija mój synuś
Zjem śniadanko, to wezmę się za zupkę, wczoraj kupiłam młodą kapustę to zrobię...
Jak tam humorki? ja nawet dobrze się czuję dzisiaj jak na razie
Podziel się: