reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ulala larvunia bedziesz miec imprezowy weekend, nic tylko dobrze sie bawic:tak:
a ja jednak dzisiaj wymalowalam pokoj dzieciakom coprawda nie 4 sciany bo to lozko piertowe to praktycznie na amen stoi ale tak 2, 5 sciany kolor taki jagoda ze smietana albo raczej wisnia ze smiatena:-D fajnie to wyglada hehe no i male przemeblowanie zrobilam a i rzeczy sie znalazly co szukalam od pol roku:baffled::-D
pr a co ty na diecie jestes?? ja jem malo smazonego a jak mi sie nieraz zdaza nie jesc np. miesiac albo dwa to pozniej watroba swiruje

future wspolczuje
pr to zalezy co masz na mysli tluste, bo moze nie jesc smazonego ale i tak tlusto,
ja z tluszczow to masło do chleba bo musi byc troche tluszczu, witaminy sie w nim rozpuszczaja
generalnie moj jadlospis jak wegetarian, prawie bezmiesny

U mychy ok, może po niedzieli wejdzie już na swoje z dziećmi. Pokoje wymalowane, dziś teść jej drzwi frontowe wstawiał akurat jak byliśmy. Jaśko coraz większy, śmieszek taki fajny:-) Wojtek też duży daje mamie często popalić, taki urwisek jak to w tym wieku:tak:
My już po obiadku, teraz z m kawkę pijemy i pełny relaks przy laptopku:-) mały śpi a Zuzia bawi się u siebie.
larvunia w końcu się wyszalejesz, należy wam się. My 18 sierpnia też na wesele jedziemy do mojej bliskiej kuzynki, doczekać się nie możemy :tak:

noooo ja nie bawilam sie od ehm.... 8 lat jakoś.... no i od prawie 5 lat ide gdzies bez dzieci na tak dlugo :-D

Future współczuję... ZDRÓWKA

Hej dziewczyny, u mnie po staremu
Wczoraj byliśmy na bilansie z młodym, zmierzyli go, zważyli, wszystko ok. Waży 7kg880g chyba będzie miał "figurę" po tacie.. no i dobrze ;-) Chorym zdrówka.. larvunia super, że idziecie, zawsze to coś innego niż tylko dom.. dom..
Megi a Wy idziecie na wesele z dziećmi?

reklama
megi no to u mychy po malo koniec:tak: dobrze ze u mnie wrodzinie nie ma juz zadnych wesel, nie lubie chodzic na takie imprezy:no:
larvunia jak mala po tym mleku HA?
pr ja jak jem miech to tez jakiegos kuraka czy cos
aniolek dobrze ze mlody rosnie zdrowo

Do góry