reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Malta- nie to pediatra, ale nie gryzie, jest w porządku, możesz zawsze się poradzić i spytać gdzie jest taka poradnia i na bank musisz mieć skierowanie, on przyjmuje codziennie do 13 na kasę chorych, potem ma wizyty domowe, jak chcesz na NFZ to muisz w recepcji wybrać go jako lekarza dla swojego dziecka, chyba że pójdziesz prywatnie. Bo z tego co wiem to w poradniach przyjmują tylko ze skierowaniem jak na NFZ. A twój wybrany pediatra coś radził. Jeśli chodzi o gastrologa to była kiedyś tam na Dekerta poradnia, ale gdzie jest teraz jak tam nie ma to nie wiem, a babka w szpitalu nie wiedziała, może teraz przenieśli na Walczaka? Ja bym poszła jeszcze raz do jakiegoś pediatry, albo może jakaś położna dobra by ci dała namiar na jakiegoś specjalistę.

Ciasteczko- korzystają z uroków pogody :-)

ciacho ale mi zes smaka narobila tymi kanapkami :tak:
uwielbiam takie rzeczy,szkoda ze nie mam mozarelki bo bym juz sobie robila...ale to nic zrobie niebawem..
ach slinka mi leci :-D

Future biedna hesia,oby lek szybko zadzialal :tak:

Ciasteczko- wiem, to żart :) A genialny przepis, jadłam to kiedyś i się zastanawiałam nad przepisem, teraz już wiem :)

Future- zdrówka dla młodej, moje też to przechodziły i potem oskrzela jeszcze miały dodatkowo chore, jakieś wirusisko jest.,

ciasteczko i dzieciaki chorują bo nie wiadomo jak je ubrać, w sumie dzisiaj tak wiało, że czapki dzieciaki nosiły i to nie moje, bo ja moje puściłam bez a potem w kapturze wracały.

zwlaszcza te maluchy w taka pogode chyba cos na glowie powinny miec, ja jakos tego wiatru nie czulam
ja sie zastanawiam czy to bedzie tylko kilka dni ciepla czy moze cale wakacje, obyc do konca wrzesnia:-)
ja uciekam , zycze milego wieczoru

reklama
ciasteczko ale pysznie wyglądają te kanapki z mozzarellą ummmm:)
future wy biedulki:( oby szybko wam przeszło...sama nie dawno zdychałam, wiem jak to jest:sorry2:

dzieciaki śpią, ja sobie zaraz ugotuję jajka na miękko, coś mnie naszła ochota....głowa bolała ale przeszła po przeciwbólowej. Ta pogoda ja pierdziule:crazy:

Do góry