o to w takim razie bede jutro tam dzwonic i sie umawiac bo chyba przez tel mozna nie?
dopiero mi przypomialas ze ja tam juz bylam na walczaka na kontroli jak zaczal mlody chodzic...
Blond i co dzwoniłaś już tam?
Ja dziś w końcu się docallowałam do nich, bo monsz jakoś nigdy po drodze nie miał, żeby dojechac..
Nie powiem, żeby miłe te panie były;
usłyszałam, że powinnam przyjśc osobiście i się zarejstrowac, a nie dzwonic;
w sumie więc nie wiem po co jest podany numer do rejestracji!!!!!!!!!!
rejestracja -
95 7331 894, 809!!!, 518 - nr są trzy, ale łaskawie jak odebrały na tym 3, to kazały dzwonic na ten 2 i tam czekałam chyba 6 min, bo "ja mam teraz pacjentów do rejestracji".. o jezuuuuu
za 3 tyg. wizyta, więc terminy nie takie straszliwe;
do poradni kardiologicznej też już się dziś zarejestrowałam, tam już z mniejszą łaską ;p
a tak w temacie lekarzy to i tak jeszcze wizyta u pediatry w tym tygodniu nas czeka; muszę się skonsultowac, bo młody co karmienie ulewa, czasami aż chlusta z niego; to jest dziecko pieluszek tetrowych i śliniaczków, ja się też namęczę, ale on jeszcze bardziej; niby to wszystko przez nie do końca rozwinięty układ pokarmowy i możliwe, że refluks, ale są środki, żeby to trochę złagodzic, więc będę musiała z dr porozmawiac, co by tu zrobic;
tez miałyście takich ulewaczy?
Yola- a Wy już po szczepieniach (może pisałas, a ja jakoś pominęłam, bo nie nadążam za Wami), jakie wybraliście? my w sumie już za tydzień będziemy szczepic i musimy się zdecydowac co i jak;
ale jakaś mega nerwowa jestem, komuś się dzisiaj na bank oberwie; i mimo, że młody generalnie daje się wyspac, to jestem niedospana na maxa; ciągle tylko głowę do poduchy przykładam... aaaaaa!!!! może to przez tę pogodę!