reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko no ja słyszałam że nieleczona angina może prowadzić do jakiś innych komplikacji w organizmie ale pewności nie mam że to angina, ona zwykle po antybiotyku mija a nie po zwykłych do ssania tabsach a ja takie brałam no i gripex max może miałam tylko zapalenie gardła?! sama nie wiem...:baffled:
madziarena nie tylko twoja tak reaguje na p-le pamiętasz jakie problemy miała nasza owca z prowadzeniem Szymona??? A może początki dla niej są zbyt trudne, może z czasem jej się spodoba i chętnie będzie chciała chodzić...ja też mam pewne obawy czy moja będzie chciała zostawać, ona teraz się zrobiła taka nieśmiała, wstydliwa, czasem chowa mi się za plecy, taki okres jakiś....ale nie panikuję zobaczymy co będzie się działo od września...mam nadzieję że i u was dobrze będzie:tak:
future liż się kochana, kuruj...zdrówka życzę:*

normalnie szok. lato a ja chora znow. a dopiero antyb skonczylam jeszcze bralam tydzien po szpitalu. no załamka.
ale mam syrop z sosny, wiec próbuję. i alveo piję. sama nie wiem co już robić. Niech ten Antoś się już urodzi i bedę się jakoś leczyć, może u jakiegoś prof jednak...nie wiem.

o to w takim razie bede jutro tam dzwonic i sie umawiac bo chyba przez tel mozna nie?
dopiero mi przypomialas ze ja tam juz bylam na walczaka na kontroli jak zaczal mlody chodzic...

Blond
i co dzwoniłaś już tam?
Ja dziś w końcu się docallowałam do nich, bo monsz jakoś nigdy po drodze nie miał, żeby dojechac..
Nie powiem, żeby miłe te panie były;

usłyszałam, że powinnam przyjśc osobiście i się zarejstrowac, a nie dzwonic;
w sumie więc nie wiem po co jest podany numer do rejestracji!!!!!!!!!! :angry:
rejestracja - 95 7331 894, 809!!!, 518 - nr są trzy, ale łaskawie jak odebrały na tym 3, to kazały dzwonic na ten 2 i tam czekałam chyba 6 min, bo "ja mam teraz pacjentów do rejestracji".. o jezuuuuu
za 3 tyg. wizyta, więc terminy nie takie straszliwe;

do poradni kardiologicznej też już się dziś zarejestrowałam, tam już z mniejszą łaską ;p

a tak w temacie lekarzy to i tak jeszcze wizyta u pediatry w tym tygodniu nas czeka; muszę się skonsultowac, bo młody co karmienie ulewa, czasami aż chlusta z niego; to jest dziecko pieluszek tetrowych i śliniaczków, ja się też namęczę, ale on jeszcze bardziej; niby to wszystko przez nie do końca rozwinięty układ pokarmowy i możliwe, że refluks, ale są środki, żeby to trochę złagodzic, więc będę musiała z dr porozmawiac, co by tu zrobic;
tez miałyście takich ulewaczy?

Yola-
a Wy już po szczepieniach (może pisałas, a ja jakoś pominęłam, bo nie nadążam za Wami), jakie wybraliście? my w sumie już za tydzień będziemy szczepic i musimy się zdecydowac co i jak;

ale jakaś mega nerwowa jestem, komuś się dzisiaj na bank oberwie; i mimo, że młody generalnie daje się wyspac, to jestem niedospana na maxa; ciągle tylko głowę do poduchy przykładam... aaaaaa!!!! może to przez tę pogodę!

Future zdrowka!!
MArisamm nie dzwonilam tam bo myslalam ze jednak osobiscie trzeba ze skierowaniem no i dzisiaj polozna miala mi skierowanie dostarczyc bo prosilam w piatek zeby od pediatry wziela zeby juz nie stac w kolejkach.

co do ulewaczy to rafal tak mial, chlustal na pol pokoju po moim mleku no i przeszlismy na modyfikowane bo mu waga spadala i przestal:/no i wtedy pediatra kazala tez dawac mniej a czesciej bo on jak mial 3 tyg to powinien jesc kolo 90 ml a jadl 120-150 wiec tez nie dziwne ze zaraz chlustal. takie chlustanie niby nie jest grozne jesli dziecko na wadze przybiera to wsio jest ok, dlatego spokojnie:)

a ja dzisiaj w koncu wozek kupilam :))))do tej pory jezdzilam wozkiem po rafale ale on niepewny bardzob yl bo sie 2 razy wywrocil do gory nogami z rafalem w srodku i z reka na sercu z alanem jezdzilam. a z tego jak dziecko sie ciesze

Wywołana do tablicy to się odezwę, chociaż dzień mam podły, nic nie spałam, mały marudny... taki mój urodzinowy pech, co roku mam zły dzień.

marisamm - tak, szczepiłam już Gabriela, w zeszły czwartek. Zdecydowaliśmy się na refundowane. Darł się już przy pierwszym wkłuciu, wiec myślę, że pozostałe 2 już nie zrobiły na niego wrażenia. Miał potem trochę podwyższoną temperaturę i strasznie płaczliwy był, ale wieczorem zaczął wracać do normy. No i jeśli o efekty uboczne chodzi, to te skojarzone chyba też je mają.

Yolanta wszystkiego najlepszego kochana :-):-) zdrowka,spelnienia marzen i pociechy ze swoich mezczyzn :-)

Blondi jaki wozeczek kupilas pochwal sie :tak::tak:

Future zdrowka :tak:

Megi to fajnie ze ci przeszlo :-)

Madziarena daj malej czas musi sie przyzwyczaic :tak: wiem co mowie..napewno ci ciezko ale dacie rade :tak: mialam to samo i to dluugi czas :tak:

ale pogoda beznadziejna pada od rana caly dzien wrr...masakra..
uciekam bo gosciu u mnie jest robi mi zlew w kuchni bo sie zatykal i woda wybijala jak ktos nademna myl gary albo ze zmywarki wrr sam tluszcz mialam w zlewie i syf :angry:

reklama
marisamm wpsolczuje ale jak dziecko przybiera na wadze to jest tak jak blond napisala:tak:
blond pochwal sie wozkiem, szoruj zdjecie zrobic;-)
owca u nas tez taka pogoda jakas dziwna, raz slonce pozniej znowu chmury ale jest nawet 20stop:-)
a jak ktos ma ochote to zapraszam do zrobienia ciachaa: lody smietanowo-truskawkowe
yola wlasnie 100lat kochana, pociechy z chlopakow:-)

Do góry