reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A dzińdybry ;-)

Wstaliśmy, nacycowaliśmy i sobie teraz z okazji dnia taty, tata siedzi na łóżku i zabawia się z dzieciem :tak: Oni mają ubaw z zabawy, a ja z gapienia się na nich :-D
Zaraz śniadanko zmajstruję i na spacerek idziemy, za ładnie za oknem, żeby w domu siedzieć :-)

reklama
Hej dziewczynki,
ja dziś jadę na imprezkę także mnie nie będzie.. urodziny (80-te) + imieniny mojego wujka partnerki mamy :sorry:trochę zagmatwane:-D Sto lat dla wszystkich tatusiów.. Ja do mojego wysłałam esa w imieniu Kubusia z życzeniami.. chociaż tyle..

Dziewczyny zbieram pestki wiśni!!!!! Pamiętajcie o mnie jakby któraś miała , to ja przygarnę każdą ilość!
Jesienią będę szyła termofory ;)

Hej..ale tu pustki panuja kazda pewnie gdzies sie wietrzy :-):-)
my wlasnie wrocilismy z dzialeczki,grilek zaliczony padnieta jestem a jeszcze ciasto bede robila :tak:
Chcialam pochwalic mojego syneczka hehe dzis nauczyl sie jezdzic rowerem na 2 kolach :tak::tak:
dalismy mu stary rowerek bez bocznych kol i mlody ledwo wsiadl to ruszyl i jezdzil praktycznie sam i to po trawie trenowal :tak: wprawdzie jeszcze chwilami lata mu kierownica na boki ale dzielnie jedzie sam :-):-) pozniej wyszlam przed dzialki na droge z piachu to jezdzil cala drozke w te i we wte raz zaliczyl upadek hehe to troszke poplakal ale za chwile jechal dalej :-) zdziwilam sie ze tak szybko mu poszlo bo pamietam jak za mloda latalismy ta to sie bala ryczala :-D..i troche trwalo zanim sie nauczyla a ten raz dwa zero placzu i heja :-):-)...

Larvunia to nowe zadanie sobie wymyslilas my mamy tez drzewo wisnie ale owocow na nim moze z 5 sztuk znalazlam haha chyba przemarzlo zima albo cos bo nic nie ma :no:

hello
jutro rano was poczytam
a tak dzis w pracy bylam pozniej pizze zrobilam wzielam malego on na biegowym a ja biegalam na stadionie:tak:
milego wieczoru

no hej.

jednak pojechaliśmy wczoraj na imieniny babci do zielonej. w zasadzie nie żałuję, ale prawie nie siedzialam w domu, tylko z Hesią przed blokiem w piaskownicy. Boniu jaka ona była zachwycona, i tymi dziećmi na placu zabaw, i piaskiem, i wiaderkami, i biegała w kółko. wieczorem jak ją u babci kąpałam, to miala piasek we włosach jak znad morza ;) pozniej zasnela w samochodzie kolo 22 i już ją przenieśliśmy tylko do lózia ia spała do 8 dziś.

teraz rozrabuje juz...

reklama
Do góry