reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hhe owca moze i taek ale narazie musze dostac umowe na dluzej bo poki co mam na 3 miesiace a jak juz dostane to niech sie dzieje co chce:-D
co do zakupow to tak moge se na wiecej pozwolic w koncu :)ale tez z rozsadkiem rzecz jasna :)
milej soboty

reklama
Dobry wszystkim:)
Mecz oglądałam też były emocje, ładnie nam poszło w pierwszej połowie, drugiej już nie aż tak...szkoda że Szczęsny dostał kartkę ale się wściekłam:/ We wtorek powtórka z rozrywki tym razem musi im się udać....kibicować będę na bank:tak:
Dzisiaj przed 3 młody się obudził, dałam pić chwilę się nastałam nim zasnął...no i o 6 już pobudka. Na szczęście m zabrał go do innego pokoju, dał jeść i zabawiał a ja mogłam do 9 pospać:) love!!!:-)
marzenka pewnie jak chcesz to wpadaj na kawkę w poniedziałek, no problem a o której byś była????
larvunia udanej imprezki i mnóstwa prezentów dla Misi...
madziarena koko nie przeszło dlatego nie śpiewali:) tak mój mówił....niby miał Verba śpiewać ale nic nie było...:baffled:

owca dzieki, Kora lepiej. ale dziś przyjechali teściowie i się tłumaczą, że to nie oni... ja nie wnikam kto, ale czy to tak trudno zrozumieć??? ze nie i już!!! wrrr

madziarena - no normalnie mnie wkurza na maksa. nawet kefir euro widzialam. no mam dość. nic w tv nie bylo ciekawego, ale obejrzeliśmy sobie wczoraj fajny film woodego Allena. co prawda już zasypialiśmy, ale dotrwaliśmy do końca. fajny był.
dziś ziutka pospała do 8 ;) a zasnela o 20. no coś pięknego.
mama się nawet trochę wyspała. to nie to, co wczoraj, do 11, ale nie narzekam.
teraz poszla z babciami na spacerek.
a ja sprzątłąma po obiedzie i wpadłam na chwilke do was.

Larvunia - ja cię rozumiem, mialam roczek i bylo 18 osób. już powiedziałam, że dla Tośka nie bedzie takiej impry. ale z drugiej strony...to sama najbliższa rodzina, to co, nie zaprosić ich? Tosiu bedzie poszkodowany haha. no zobaczymy. niech się najpierw urodzi. Poniej bede kombinowac.

Kto postawił ścianę w niemieckiej bramce??? Dużo piłki nożnej nie oglądam, ale pierwszy raz widziałam, żeby ktoś zaczarował piłkę tak, żeby walnęła w poprzeczkę, linię bramki i wypadła z bramki... afff :-p ale jest jeszcze druga połowa.

łoooo jaaaa ale Portugalia ma pecha ... a to samo było na meczu Dania Holandia - tyle akcji hehe Holandia faworytem a przegrała ;) Piłka jest jedna a bramki są dwie ;) Jednak nasz remis nie jest zły ;)

reklama
Witam

Ja wczorraj tylko na końcówke meczu niemcy-portugalia się załapałam.

Pojechaliśmy do Świnoujścia......morze jest cudne.Zrobliliśmy sobie długi spacer po plaży, młodego już na sam koniec musieliśmy nieść na rękach, bo on dwa razy ten dystans pokonał co my:-), tak gonił, nadrabiał, potem spowrotem przybiegał. Wogóle to pierwszy raz w Świnoujściu byłam i bardzo mi się podobało.

Dziś to raczej w domu posiedzimy, pewnie do kościoła i na spacer.

Miłej niedzieli.

Do góry