reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

My po 2 godz. spacerku, boisko zaliczone, dwa place zabaw, po trwie z kijakiem pobiegane:-) Teraz młody zupę je i położę go, on jescze lubi sobie zrobić drzemkę w ciągu dnia i dobrze, bo chwilę spokoju jest. Ja to w tym czasie obiad zrobie, a po pewnie jeszcze gdzieś wyjdziemy, żeby słonka nie marnować.
Może na rower go wezmę, on ma ten biegowy, ale nie przepada za nim, tzn chwilę pojeździ, ale szybko mu się nudzi, za to w piłkę to kopać może kilka godzin.Hehehee dziś na boisku dwóch panów się śmiało, że drugi Podolski rośnie:-D

reklama
no heloł.

a ja opchnęłam dziecko na cały dzień ;)
rodzice moi pojechali do babci, i wzieli Hesie ze sobą i ...wiecie co robie??

przeglądam ciuszki zaczynam prać ;))) mam duuuzo unisexów, wiec spoko, niewiele musze dokupić. Antoś bedzie mial duzo po siostrze, no ale są niektóre z elementami różu, których nie mogłam odłożyć. musiałam zostawić, i bede mu ubierać ;)

ale cicho w domu.....

Future pewnie ze jakies elementy rozu tez moga byc:)Rafal to na poczatku chodzil w rozowych pajacach bo mial byc dziewczynka:)

Larvunia poki Rafala nie ma to jest luz bo Maly ciagle spi i je , nie placze wiec w sumie to nudno nawet.w nocy budzisie kolo 4 na jedzenie i spi do 8, w sumie o 8 jak zje to spi do 12 hehe.ciekawe jak dlugo bedzie tak fajnie. wlasnie dzwonili ze juz jada z Rafalem wiec sie pewnie zacznie kociol:))) jeszcze sie nie poznali. boje sie jak cholera reakcji na malego.

blond koniecznie zdaj relacje jak sie mlody zachowa.... Przygotowywałas go jakos na braciszka?
Future wszystko po Fruciu wydałaś? Szkoda, teraz by się przydało... A może wróci do Ciebie jak tam dzidzia wyrośnie?? No chyba że masz ładniejsze ciuszki to spoko. Bo te moje powyżej okresu niemowlęcego to już po 2 kuzynkach i moich 2 dzieciach.... to przechodzone na maxa.

Niedziela u nas leniwa... na maxa ;-) Choc na spacerku już przed obiadem byłąm z dziećmi a mężuś kaca leczył ;-)

bry :-)
jej moj przedszkolak dziś na wycieczke jedzie.... denerwuję się bardziej niż on. Z kibla nie schodzę od rana hehehe ;-)
Nie wiem czy dobrze zrobilam, bo troche kaszle i smara od środy. Najgorsze jest właśnie jak każdy gada o tej wycieczce i dziecko sie nakręci...

dzien dobry
larvunia jak juz cos sie u mlodego rozwija to zadna wycieczka tego nie zmieni wiec niech korzysta i dobrze sie bawi:-) dzisiaj widac po mnie ze jestem niewsypana obudzilam sie o 5 i wygladam jakby mnie ruski czolg przejechal:-D:-D
lewno na ocz patrze:dry:

Witam
dzieciaki odstawione i cisza nastala w koncu hehe
mloda jakies histerie odwalala ze czegos zapomniala zrobic i wyje jak nakrecona i jape swoja darla wrr...:angry::angry:
az ja pogonilam i polazla wrr...te jej humory doprowadzaja mnie do ......:angry:

Ja zaraz podlogi przelece i zeberka wstawie na obiad niech sie robia :tak: czekam na kuriera moze bedzie wiec w domu siedze :tak:

Larvunia dobrze ze synek pojechal niech korzysta a dokad jada ? a ty nie przezywaj tak ;-)

Blond i jak tam rafalek zareagowal??

reklama
Do góry