reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
u mychy ok ładny mają domek, sąsiadów rodziców...duuużo jeszcze do wykończenia ale z czasem pomalutku wszystko zrobią. Piękne będą mięli te mieszkanie:tak: Pozdrowienia od niej dla wszystkich:) Nie ma neta w ogóle na razie nie ma dostępu do kompa ale z czasem będzie miała więc na pewno do nas wróci- niebawem:tak: prosi o cierpliwość i wyrozumiałość;-)
Jeszcze godzinka i POLSKA GOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
megi dziękuję w imieniu Kubusia, całujemy :*

Yola pogoda dzisiaj fajna :tak:oby tak dalej..
Future ale masz dobrze z tym spaniem :tak: zazdroszczę :-p:-p:-pzamień się choć na jedną noc dzieciakami ;-)
blond fajnie, że już jesteście razem z W. a Rafałek na pewno szybko się przyzwyczai i pokocha braciszka.

wrr ale ten mecz wnerwiający.. tyle niewykorzystanych okazji :no::no::no:chyba wszystkie mamy oglądają bo taka tu cisza...:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hello :-)
ja nie ogladalam meczu hehe nie lubie
ale moj ogladal i mama byla i razem ogladali :tak:
Teraz popijam nalewke swojskiej roboty czyt.tesciowej :tak:
Starsze dziecko znow spi u babci a mlodsze tez juz spi ale w swoim pokoju :tak:
wiec wieczor wolny i trzeba go jakos wykorzystac ;-)

Blond to fajnie ze W jest z wami a Rafcio napewno bedzie super starszym bratem :tak:..pewnie bedzie zdziwiony i wogole bo wiadomo nowa sytuacja ale bedzie oki :-)

Future jak piesek lepiej ??

Larvunia imprezka udana ?

Aniolek sle buziaka dla 9 miesieczniaka :tak:

Megi to fajnie ze odwiedziliscie myszke :-)

No nic dobranoc :happy:

czesc
jedna imprezka udana, ale wkurzylam sie bo ci sami goscie co nie mogli przyjechac w sobote zapowiedzieli sie na czwartek a jak juz przyjechali to poinformowali nas ze i w sobote beda... troche sie zdraznilam.... ale juz mi przeszlo ;-)
wczoraj mialam obiad i jedno ciasto... trzy godzinki posiedzieli i pojechali...
dzis dzien szalu z gotowaniem mialam.... mięs pare rodzaji, saateczki, sreczki itp i jeszcze tort wlasnie skonczylam....
tato przyjechal dzis mala sie zajmowal a ja w kuchni sie kisialam i gotowalam. Juz wsio mieso napeklowane jutro smarzenie i pieczenie mnie czeka salatki sa, ciasta i tort tez....
ledwo zyje, plecy to mnie tak bola ze masakra... zaraz moj wroci juz jedzie do domku i chwila wytchenienia w koncu...
Jutro podlogi poyje dzis juz nie mam sil..
poczytam wiecej w niedziele.... jutro impra u nas ;-)
POZDRAWIAM WAS, foteczki na bank będa w niedziele hehehehe ;-)

Ostatnia edycja:
larvunia wyobrażam sobie jak się narobiłaś.. tyle potraw, aż tak dużo ludzi będzie? Odpoczywaj teraz bo jutro pewnie też bieganina Cię czeka od rana do wieczora..

Owieczka dziękuję :* Oj widzę, że zapowiada się ciekawy wieczór u Ciebie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:-p;-);-);-)

Future wiem wiem, że nie oddasz.. Ja mojego marudy też, choć nawet nie wiecie jak bardzo marzę o tym, żeby się wyspać;-);-)

Hejoł !!!
Wpadłam w piłko szał !!! Ale jazdaa!!! POLSKA !!!!!!!! tak niewiele brakowalo ajajaj
wiecie co sie u mnie w domu działo ?? Biało czerwono bylo, łzy, krzyk radość euforia - niesamowite emocje !! Jak znajde kabel to wstawie foty !!
Megi jak tam ??
Future jak moze Cie Euro wkurzac ???? Mój bratanek sie poplakal i musielismy mu dlugo tlumaczyc, ze jeszcze wszystko mozliwe ;) Toz to POLSKA !!! Czekalam na to prawie rok :) dzis od 16:20 przed TV do teraz ... smutno pozostaje niedosyt aleee we wtorek musimy wygrac !!!
Blond, mari... gratulacje - maluszki slodkie !!
Moja mala tak dzisiaj szalala ze wskoczyla na mnie i uderzyla glowa w naroznik sciany - efekt : szrama (na szczescie tylko) na czole ajaj
Ogólnie to przepraszam, ze mnie nie ma - piłka mnie pochlania :))) Jutro rzeźnia - Niemcy & Portugalia ołłł jeeee
Jutro wybywam do Opalenicy - portugalia tam stacjonuje kolo mojej ciotki wiec jedziemy oblookac co i jak :) hehe POLSKA BIALO CZERWONI
a koko nie lecialo ani razu podczas meczu :))) hehe
DObranoc !!

czesc laski
blond kurcze twoj alanek ma juz tydzien:szok:boze jak ten czas zapitala......:szok:
owca i jak wieczor wykorzystany?:-D
megi daj znac czy mam wpasc dom ciebie w poniedzialek?bo niewiem co robic mam
pewnie ze poczekamy na myche:tak:sama jestem ciekawa efektu mieszkania;-)
a gdzie ciacho?chyba do szczecina wybyla?
larvunia to sie u ciebie dzieje:-Dprzynajmniej cos innego co nie:tak:
a wiecie co u mnie za sciana jest dzidzia malutka gdzies juz miesiac ma i jak mlody robi akcje to mu tlumacze ze musi byc grzeczny bo dzidzie obudzi a on do mnie raz ze chce dzidzie w domku:szok::szok:
kolejka dalej nie dojechala...... lipa
madziarena no ja niestety nie mialam okazji obejrzec meczu bo wpracy bylam ale nabierzaco bylam bo ludzie gadali hehe:-)przynajmniej spokoj mielismy na sklepie co mnie bardzo cieszylo........:-Ddzis jeszcze popoludniowka i dwa dni wolne :tak:od prawie miesiaca mialam tylko wolne w swieta wiec sie przyda bo czuje ze psycha mi siada.............
moj dzis na sluzbe wybyl.
ja wczoraj myknelam na zakupy kupilam wkoncu lampe do goscinnego pare rzeczy do kuchni sandalki malemu sobie japonki w tanioszce jeszcze prezent na rocznice 25 slubu dla dobrej kumpeli i tak poszlo 300zl:szok:a i zachaczylam o lump udalo mi sie dorwac fajne spodnie rybaczki na rower;-)no i tak na tym koniec z zakupami:tak:trzeba zacisnac zeby hihi

Witam na chwile przy kawce :-):-)
pranko mi sie kreci zaraz wywiesze dzis u nas slonko i wiatr to szybko wyschnie :tak:
planujemy na pozniej grilla ale zobacze czy nie bedzie za zimno, chcialam jeszcze zrobic biszkopt z truskawkami i galaretka ale nie wiem czy sie w czasie dzis wyrobie hehe :baffled:
za godzine tez jedziemy na miasto polazic obiecalam szymkowi bleblade hehe taka zabawka kreciolka :tak:
a ze mam rabat 5 euro do sklepu z zabawkami to akurat mu kupie :tak:
szukam sobie jakies bluzy adasia moze cos wychacze :baffled:

Aniolek i nic nie bylo wczoraj haha m ogladal dlugo tv a potem przed nim zasnal :-D
Marzenka widze ze szalejesz z zakupami ale co tam pracujesz to teraz mozesz sobie na wiecej pozwolic prawda..:-)
moze juz czas na rodzenstwo dla dawida??...;-)
Madziarena to widze u was szal cial haha z meczem rodzinka kibicow :-) milego wypadu dzis :tak:
Larvunia to u ciebie istna imprezka wow tyle ludzi na roczku hehe masz co robic :tak:
ciacho pewnie gdzies w trasie jest ale oni chyba na dni morza pojechali tak sie zdaje cos....

Udanej soboty zycze :-)

reklama
witam:-D
marzenka jestem, jestem tylko nie chce mi sie siedziec na necie:sorry2: ladna pogoda to nie bede sie kisic w domu
larvunia podziwiam ze ci sie chcialo tyle robic, u mnie nawet jakby bylo tyle gosci to w zyciu bym tyle nie robila
moze tez dlatego ze mala jedza wola ciasta itp.:-D udanej imprezki
madziarena u mnie nie bylo wyjscie M ogladal mecz, ale standard- zaczynaja dobrze a mecz konczy sie jak zwykle
nawet nie bede komentowac
blond teraz cieszyc sie chlopakami i wypoczywac ile sie da
reszcie zycze milego dnia bo nie wiem czy zajrze

Do góry