reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Misia chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!
3 dni przed roczkiem poszla ale szał :-D
W sumie to 4 kroki robi idąc odemnie do kanapy, ale idzie sama :tak:
Juz pare razy mi tak zrobila i coraz czesciej!!!!
A ile przy tym radosci!!!

Synek poszedl jak mial rok i tydzien....

Future super ze juz w domku, nie ma to jak u siebie
aniolek jezdzik to dobra sprawa, ale jak Ci pojdzie przed roczkiem to bedzie chyba zbędny.
Fruciu na roczek dostal sporo zabawek w tym garnuszek uczniaczek i piesek uczniaczek, moze cos w tym stylu??
marzenko ale pysznosci do kawy zajadasz.... u mnie w koszyczku same czekolady po festynie i boje sie ze jak otworze to cala sama zjem :sorry2:

reklama
Future witaj w domu:)
larvunia
gratulacje dla Misiuni, zdolna dziewczynka:-):-):-), dzięki za rady odnośnie prezentów :* wiesz bardziej chodziło mi o taki co by można było pchać ucząc się chodzić a potem jak już starsze dziecko to wsiada i jedzie odpychając się nóżkami.. No nic zdecydujemy jak mój P wróci to coś się zamówi na allegro..
Ja też tak mam ze słodkościami, że jak nie zobaczę dna to nie odpuszczę hehe.. no i niestety to widać:zawstydzona/y::wściekła/y::no::szok::baffled:

Witam :-):-)
wrocilam ze sklepu i siadlam capucinko sobie slodkie zrobilam do tego :tak:
moj maly jakis dzis dziwny jest,lezy przed tv jakby troche cieply sprawdzalam ale goraczki nie ma nie wiem moze cos bedzie dopiero...bo rano marudzil ze nie chce do przedsz ze chce lezec w lozku :tak:
a pani mowila ze dzis plakal ze chce do domu i byl smutny caly dzien co do niego nie podobne...oby nie byl chory bo u nas to rzadkosc..

Larvunia wielkie gratulacje dla Misiuli :-):-) to sie teraz zacznie bieganie po domu hehe :tak:
Future witaj w domku :-):-) pewnie wyteskniona za mala jestes co...
Aniolek chyba wiem o jakim jezdziku mowisz u nas maly dostal wlasnie na rok takie auto i pchal je sobie a potem jezdzil na nim dlugo sluzylo bo jeszcze rok temu na nim jezdzil :tak:

A tak to u nas wsio ok wczoraj mielismy gosci znajomych potem jeszcze mama wpadla i tak niedziela zleciala :tak:

jak mi dzien zapitala :szok: niedawno wrocilysmy a to juz prawie 16:confused:
za to mam super lampe do salonu pasuje idealnie:-) rzecz jasna lampa z odzysku:-D

WItam

aniołek- my mieliśmy dla młodego taki Hasbro Playskool Chodzik I Samochodzik 05545 - Ceneo.pl ale szczerze powiedziawszy nie polecam. Młody dostał na roczek i w sumie z chodzika wogóle nie korzystał, może dwa razy się przeszedł, a jako jeździk....hmmm te kółka są takie marne. Mały nie mógł się na nich rozpędzić, ciężko chodzą. Potem to musiałam mu drugi jeździk kupić, na którym do tej pory śmiga. Ja na Twoim miejscu zainwestowałabym w sam jeździk, bo z chodzikiem to różnie może być, a w tych 2w1 kółka są kiepskie. A tak wogóle jeździk dla chłopca to super prezent.

kroma- no ja tuż przy placu mieszkam, my dachy mamy czerwonę:-p

Larvunia - gratki dla Misi.

Future
- fajnie, że już w domu, w swoim zawsze najlepiej.

My wlaśnie wróciliśmy. Kupiłam po drodzę kremówki i z Miśkiem wszamaliśmy, on oczywiście rozmaział swoją i już nie chciał, ale mama chciała:zawstydzona/y:
Czekamy na M kiedy z pracy wróci.
A ja się denerwuje, bo zamówiłam szafę w zabudowie i miała być do 2 tyg., a już mineło 2,5 i nadal cisza. W sumie nie śpieszy mi się jakoś bardzo, ale fajnie byłoby już mieć.

ciasteczko pisz gdzie kupiłaś z odzysku, bo ja też muszę zacząć myśleć o lampach.
owca-moje też nie mrawe a M ma zapalenie gardła i modlę się, żeby nie złapały.
Lavrunia- gratuluje, moja córa poszła na dwa tyg. przed ale sama po całej długości dopiero kilka dni po roczku. A młody już przed 11 mcem zapitalał tylko jak stara babcia rozkraczony. Możliwe, że Misia widzi brata i szybciej się rozwija, fajnie teraz to będzie latać wszędzie :-)
Aniołek- my mamy taki jeden z FP FISHER PRICE jezdzik LITTLE PEOPLE woz strazacki (2379029927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko starszy model i jestem zadowolona bo ma opcje ściszania dźwięku, a Olka ma ten i gra za głośno ale jest większy troszkę. JEŹDZIK MIŚKI interaktywny samochód dla dzieci *T0 (2366325659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
A ten mi się podoba i jakbym miała wybierać jeszcze raz to ten polecam LITTLE TIKES JEŹDZIK Z UCHWYTEM 612442 WYWROTKA (2365111067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No to i ja coś od siebie napisze żeby nie było że czytam a nie piszę:-p
Wstałam po 8 dzisiaj @ dostałam wczoraj na wieczór, łażę dziś z bólem brzucha ale co tam, daje radę:tak: Sąsiadka zawitała z kawą do mnie koło południa, placka przyniosła to zjadłyśmy do kawy (na weselu byli w sobotę i dostali ciasta jeszcze...) wiedziała kiedy przynieść haha bo ja zawsze w czasie @ słodkie wcinam:-p:-) Potem poszłyśmy na spacerek prawie 2 godzinki nam zeszły, Paweł i Zuzia powietrza nałapali przynajmniej. Mój dziś do 20 niby w pracy bo święto brygady czy coś tam mają...Teraz dziecioczki poszły na drzemkę a ja mam spokój.
larvunia gratuluję Michalince, moja Zuza też tydzień przed roczkiem zaczęła stawiać kroki sama:tak: ciekawe jak będzie w przypadku Pawełka...
owca oby tylko się coś u młodego nie rozwinęło...odpukać może ma gorszy dzień po prostu;-)
future fajnie ze w domku juz jestes:tak:

larvunia wlasnie gratki dla Misialinki:-) to teraz bedzie wszedzie wlazic:-D i mlodego ganiac:-D
megi ja jak sobie nie upieke a nie upieke bo piekarnik padniety albo jak nie kupie to ciasta nie mam

reklama
aneteczka- ja tam ostatnio byłam na tym placu zabaw co jest właśnie w tych z czerwonymi dachami, bo M tam do dentysty szedł i ja z dzieciakami, a potem czekałam na niego z dwie godziny. Fajny macie ten plac.

Do góry