reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hello.
Marzenka - zaliczyłam pewnie, że zaliczyłam ale ... mam dość nie chce mi się jeździć wogóle Ci ludzie tam - ehs szkoda słów.
Dzień dobry wszystkim i lecę liczyć wypłaty ... cały czas jestem w szoku jak wy znajdujecie czas na bb ... kurdę podziwiam :) - mi zostały jeszcze 2 samotne tygodnie i w końcu zluzuję trochę.

Hejka

A my dziś mamy Pierwszą Rocznice... I nie wiem czy, zaskoczyc M...

Młody w przedszkolu,, ja już po zakupach, kuchnia ogarnięta, pranie się robi, ja kawke popijam i muszę pokoje poogarniac... Ciekawe do której M w pracy bęzie

Głowa mnie coś bobolewa

MARISSAM ja też nie zauważyłam żeby mi młody przy K inaczej się zachowywal... Ską wiesz że to od niej? jest wiele rzeczy które możesz dawac/ robic codziennie, które drażnią małego...

Chłopaki wczoraj wrócili wieczorem od moich rodziców, przyjechali po mnie do pracy, jeszcze o MC Donaldsa poszli... Kurcze nie było ich jedną nocke a jakoś tak mi dziwnie było że masakra

Oki ide jeszcze inne wątki oblookac i uciekam

larvunia jakbys znalazla to byloby super..
a pamietas zile kosztowala?

nie pamietam ceny, ale za wiszacy i ten stojacy rodzice dali cos kolo 150zl
szukalam troche po necie, przy sniadaniu kochana nie moge znalesc, a sklep flo kurde niby jest ale tylko adresy, myslalam ze internetowy jest ich sklep ale albo ja slepa albo nie maja, juz mi sie szukac nie chce. Ae wieczorem moze jeszcze poszperam.

kroma a moj tato to wszedzie sie wcisnie ;-) hehehehe a tak powaznie to TKKF chyba to organizowac musial bo moj tato tam im pomaga zawze, zna tego z tkkf-u ziomka Kuazinskiego (szefa? dyrektora? nie wiem kim on) czy jakos tak i razem sie bujają ;-) byl przy strzelnicy :tak:
a aparat ja mam Sony Alpha A500 - recenzje, testy, opinie i komentarze u

gggrrr zjadlo mi posta :wściekła/y:

jeszcze raz... kroma...
aparat mam sony alpha500
jestem mega zadowolona ;)
Nie czyszcze go specjalnie,.... jak w obiektywie widze paproch przecieram obiektyw bluza ;p
Canon mialam do wyboru ... ktory filmy krecil tez. Ale wolalam ten sony bo wiecej mial mozliwosci "zabawy" profesjonalnej. Bo ja lubie zdjęcia robic jak sama poustawiam wsio a nie na automacie. Sa lepsze aparaty na pewno ale na inne stac mnie nie bylo, teraz sa tansze.... w tedy dawalam 2,5 tys. z akcesoriami.... Pamietaj by dokupic te szkoielko te na obiektyw, oraz dobra karte pamieci, kupuj najszybsza, bys nie musiala czekac az zdjecie sie przetworzy. Ja mam ULTRA 15MB/s.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KasiaF wkurzylam sie ;-) bo mi posta zjadlo noooooooooo.... a tyle sie napisalam, masz kroma w skrocie teraz hehehehe ;-)

larvunia to nie duzo dali........
szkoda ze nie ma takiej na allegro.....bo mi pewnie by pasowala do sypialni..
ciacho a no tak obiecalam sobie ze zawsze po wyplacie cos do domku kupie...:tak:a jeszcze mam duzo ale pomalu pomalu ;-)
my juz bylismy w aptece...musialam leciec po pojemnik na mocz bo cos czuje ze znow mi sie cholerstwo odnawia:wściekła/y::wściekła/y:
a pozniej do pracy
milego dnia;-)
ja dzis wyjatkowo serniczek na kawki;-)

Dziewczynki podpowiedzcie jakiś fajny prezent na roczek dla Kubusia.. wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale jego tata chce kupić mu coś, a ja nie wiem co będzie fajne.. tak myślałam o jakimś jeździku , rowerku czy autku.. może takim który może pchać rodzic.. Ale nie wiem czy to nie jest zbędna rzecz.. czy w ogóle chciałby na takim pomykać?
A może coś bardziej się przyda i zajmie go na dłużej. Jeśli macie jakieś doświadczenia i pomysły to ja poproszę, będę wdzięczna :tak:

Hejka

MARISSAM ja też nie zauważyłam żeby mi młody przy K inaczej się zachowywal... Ską wiesz że to od niej? jest wiele rzeczy które możesz dawac/ robic codziennie, które drażnią małego...
no właśnie nie wiem czy to od tego konkretnie, dlatego szukam przyczyny;
ale spotkałam się z wieloma opiniami znajomych, że dzieciaczki bardziej nerwowe były po tej witaminie..
i szukam dziury w całym :-D

reklama
witajcie. alarmuje z domu. jupi ;)

no ale jeszcze dzieck anie widzialam. bo śpi ;)

marisamm słuchaj, ja ci powiem tylko tyle, ze mja od wit D (bo K nie dawałam), od tej D w kapsułkach, takich oleistych, miała kolki i była nerwowa. a jak kupilam kropelki za 3 złote na recepte, to przeszło wszystko.
ale powiem wam, ze już zapominam o podawaniu. zimą pamiętam i jesienią, a teraz jak ona na dworze, to sporadycznie jak mi się przypomni.

eh...jestem w domu haha

już bylam z psem w lesie i z mezulkiem, musieliśmy wybiegać kundla, bo aż smutna byla. a teraz rozpakowuje zakupy bo bylam w techo i czekam aż Hesiu wstanie.

Do góry