reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bo one mają dość duże ramiączka, a my karakany jesteśmy, i są szczupłe w brzuchu, ze nam widać balerony.
to na wysoką osobę.
ale mama dała za nie jakoś po 15zł, bo licytowała, wiec nie majątek, ale już sobie takie licytuje w innym rozmiarze. teraz już nie wiem, czy za duze, czy za male. muszę ją spytac.

reklama
Witam się i Ja dopiero.
Hmm cały czas w biegu, cały czas coś .. Dziś zaczęłam co nieco pakować to co nie potrzebne a na weekend resztę spakuję..
Jutro zobaczę się z mężem, przyjeżdża na tydzień dobre to niż nic :tak: no i chyba nie będę miała czasu zaglądać, a w Bukowcu póki sobie jakiegoś neta nie założymy to ewentualnie może od czasu do czasu zerknę od siostry bo inaczej nie będę miała jak ... :no: ale postaram się co jakiś czas Was odwiedzać, a jak wszystko jakoś ogarniemy to wtedy wrócę na stałe. Mam nadzieję, że nie wyrzucicie Mnie z zamkniętego i w ogóle??

Blond, Marisam jak tam jeszcze brzuchatki czy już pomału nie??
Larvuś zdrówka dla Twoich maluszków!
Kroma, Future współczuję alergii :-(
Owca fajnie masz że macie tę działeczkę i masz gdzie sobie wyjść posiedzieć czy coś porobić a i dzieci mają miejsce do zabaw ;-)

A teraz lecę parę fotek do galerii wrzucić :tak:

Hej Babeczki. Co za upał wczoraj był o jaaa
Megi fajnie tak poleniuchiwać przy kawce :) Marzenka widzę, że wypad na pazurki udany - super, ja chciałam też żele ale ponoć okropnie niszczą płytkę - a ostatnio to mam co dzień inny kolor na nogach więc lipa :)
Mnie wkurza to codziennie golenie wrrr ale na wosk się nie doważę :)
Kroma jak tam z alergią ? Dajesz radę ? Biedna Ty nasza <tulę>
Future ale słodka mała - widziałam na fb fotki - włoski ma cudowne !!
Ja wczoraj też małą cały dzień na dworku - był u nas rajd rowerowy bałtyk-karkonosze i sobie popatrzałyśmy na rowerki potem wypieliłam choinki a mała bawiła się na placu - jak ją kąpałam to woda była czarna 0 ale brudne dziecko to szcześliwe dziecko :)
My na nogi mówimy : szkity :p hehe
Miłego dnia - zapewne upalnego :)

hej aniolek, ale wiesz 22-24 stop. to i tak nie jest zle, lepsze to niz 15
madziarena wczoraj bylo bardzo goraco, u nas w domu okna wszedzie w nocy pootwierane

to fakt ważne aby nie padało całymi dniami. Przyda się chwila oddechu dla moich spieczonych ramion.. kurcze do dziś nie mogę normalnie spać tak mnie bolą :baffled:
Hej madziarena fajnie, że młoda się wybawiła :-) szkity noo to już bardziej niż przeszczepy haha:-D

hej
.... po godzinie wziecia antybiotyku mloda zwymiotowala w nocy. Myslicie ze zdazyl sie wchlonac?
Pila mleczko PO i zwymiotowala biale ale antybiotyk tez bialy :baffled: i juz nie wiem...

larvunia na pewno juz zadzialal, co innego jakby zaraz po podaniu a w takim przypadku jak u ciebie to nawet nie wolno podawac drugiej dawki

reklama
dzieki ciacho, kurde bo sie juz martwilam, pocieszylas mnie.
No ok 2.00 podalam jej a pare min PO poszlo kurde.
I tak juz od tej 3 śpie na raty kurde...
Nie podawalam jej drugi raz no cos ty.

Do góry