reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej befatko;-)
a moze to przez anty te mrowienia bo ja wlasnie tak mialam wiesz.... zaczelam brac asekurelle i juz jest lepiej
teraz mam taki problem z kolanami ze mnie bola jak np sobie leze i nogi mam w jednej pozycji dluzszy czas....tez mam klucia wkolanach i sie zastanawiam czy by aby zrobic zdjecia kolan czy wogule pojsc do lekarza bo cos tu nie hallo....
nawet jak cwiczylam przeciez przez pol roku codziennie i bylo przeciazenie i nic mnie nie bolalo..

reklama
Że też nie zajrzałam na forum PRZED wyjściem z domu, wiedziałabym, że burza :-D Ślimaczym biegiem zdążyliśmy dosłownie na minutę zanim grad zaczął walić do domu :-D Ale grill był udany, rodzinka cała mi popiła łącznie z małżonem, więc naprawdę mam nadzieję, że dziś rodzić nie zacznę :-D

ja już wróciłam, musiałam w najgorszą burzę jechać lasem, bo mój popił, tak ciemno, że nic nie widziałam, sarna mi wyskoczyła, ale dobrze, że jechałam powoli to zdążyłam wyhamować, w Gw powódź samochody normalnie utonęły, mi na szczęście nie stanął, jechałam 20 km na h żeby tylko mi samochodu nie zalało. Na piaski ciężko się dostać, wszystko spływało z góry. Ja taki rajdowiec rzadko jeżdżę sama nigdy, a musiałam w taką pogodę. Dzieciaki padły w samochodzie. Mam dosyć bo w ten upał latałam za nimi cały dzień, bo były zawody strażaków i ciągnęły do aut. Olka posiedziała w aucie, pomęczyła strażaków, miała sukienkę to cała czarna wróciła.

Megi- gratki ząbkowe.
Befatka- ja miałam mrowienia jak pracowałam dużo rękami, krążenie nie wytrzymało i w nocy aż mnie ręce paliły i nogi, i jeszcze pracowałam w chłodni to mi też dawało popić i popalić, jak zmieniłam branżę i miałam lżejszą pracę odeszło.
Aneteczka- fajnie macie, ja miałam też na morze jechać, ale plany się zmieniły nam troszkę. Miłego wypadu.

hej ho ;) własnie wykapalam mala i siebie, ogladam serialik i nyny bo jutro wczesnie pobudka - jedziemy do Wrocławia do ZOO a niech mała ma cos z tego majowego weekendu ;)
co wy gadacie ? burza byla ?? u nas ani kropla deszczu nie spadla ... caly dzien upal ze hoho mam nadzieje, ze jutro tez tak bedzie. Nie orientujecie sie moze czy trzeba caly WROCEK przejechac zeby do ZOO sie dostac czy jest jakas obwodnica ? Laseczki uciekam jutro mnie nie bedzie. Dzis albo raniutko zajrze. Buziaki i milej nocy zycze !!!

Hej Wszystkim
Wróciliśmy jakiś czas temu.. Było fajnie, Kubuś rozchwytywany przez wszystkich..

kroma
dzięki za info odnośnie stażu, jednak ja nie łapię się bo jestem tylko 4 miesiące zarejestrowana.. a trzeba być co najmniej 12 miesięcy przez ostatnie 2 lata:baffled:
anateczka dzięki wielkie za kciuki, przydadzą się :tak:
madziarenka moja mama ma w tym samym dniu urodzinki co Ty :-D Lipcowe kobietki są spoko ;-)
Ciasteczko ja nie byłam na tajnym, trzeba sobie zasłużyć :tak: Ale na blogu smakowitości pokazujesz, aż ślinka cieknie.

megi
teraz pewnie będziesz polować z aparatem jak ja , żeby uwiecznić te 2 zębolki :-D Gratki dla Pawciunia

Befatka
może te dolegliwości i mrowienia od kręgosłupa? Ucisk na jakiś nerw czy coś..

Burza nas zastała, gdy byliśmy u babci na Staszica. Masakra jak trzaskało, padał grad, deszcz.. a raczej to było oberwanie chmury. Dobrze, że z powrotem nie musiałam się tłuc autobusem, bo nawet folii nie wzięłam. Przywiozła nas autkiem mojego brata dziewczyna :-)

aniolek no widzisz transport do domku mialas a i Kubus pelno atrakcji mial super widze dzien spedzilas :tak:
madziarena az do wroclawia?? ze Wam sie chce. Milego ogladania zwierzaków :tak:
kroma to mialas przygodę samochodem, ja nie raz takie ulewy przezylam i powiem ze trzeba miec nerwy na wodzy, ale dalas rade widze :tak:
Future dzieki . Teraz chyba nie bedzie kiedy. Jutro jade do g-wa, a od czwartku ma padac i byc tylko 10'
Befatka ZDROWKA! Moj ciagle zbiera na masaż ktory mi obiecał... jakos uzbierac tej kasy nie moze... pomarzyc sobie fajna sprawa :confused2:

...ide spać... bra noc

No to niezle Was tez podlalo.
Aniolek -ja tez podejrzewam kregoslup ,odcinek szyjny wlasciwie.Ale ciesze sie ze gosciu zlecil badania a nie leczy w ciemno na chybil trafil.Jak w necie poszperalam to to moze wszystko kregoslup ,cukrzyca,brak wit.D itd.Fajnie ze urodzinki babci udane zawsze to jakas rozrywka ;-)
Marzenka -plastry anty odstawilam w zeszlym roku latem bo wlasnie mi tak reka zaczela dretwiec ale to jednak nie to.Jak tam sezon rowerowy juz u Was rozpoczety ?
Kroma -widze ze zadamawiasz sie juz powoli w swojej wiosce.Oby sie wam dobrze mieszkalo:-)Co do mrowienia w rekach to u mnie raczej bylo by to z braku ruchu niz z przepracowania;-)

Madziarena szerokiej drogi i wielu atrakcji
Yolcia -heh pamietam te biegi z brzuchem hahah grawitacja bywa okrutna.Na koniec to juz sie kulalam i sie nabijalismy zde brzuch na taczce bede wozic bo tak do dolu ciaglo.
Larvunia -dzieki kochana a tak z ciekawosci to ile taki masaz kosztuje i pomaga cos ?Moze sie do Chinczykow przejde niech po mnie poskacza:-p

czesc laski:-D
patrzcie ktora godzina:-D:-D
beatko a jak juz dawno rozpoczety:-D:-D:-D
u nas troche pogrzmialo popadalo prawie nic.....wiec nas ominelo:-D
milej srody kochane ja mykam za pol godzinki do pracki:-D

reklama
Befatka- może lepiej, żeby to był niedobór witaminy bo kręgosłup to straszna sprawa, mnie czasem kark boli jak źle śpię i cały dzień się męczę. Dobrze, że masz badania, zawsze to będziesz wiedzieć jak się sypiesz :-)
Marzenka- ty też ranny ptaszek, ja od 4 nie śpię bo młodemu się odechciało i go trzymałam w wyrze, zasnął do 6 tej i wstaliśmy, ale jak ładnie na dworze to można wstawać, miłej pracy :-)
Lavrunia- ja nie lubię jeździć autem, a muszę, bo jak się wyprowadzę za miasto to jakoś będę musiała dojechać do GW i jeszcze nie lubię jak M wypije i mi gada całą drogę jak katarynka.
Aniołek- szkoda, ja mam też maksa bo szukam i widzę, że kryzys daje we znaki bo ciężko jest i nawet koleżanka mi mówiła, że u niej w biurze zwalniają, więc też drogę torują specjaliści co stracili dopiero pracę. Ale ty kiedy szkołę kończyłaś? Jakbyś była do roku po ukończeniu szkoły to byś się na staż załapała. Trzymam kciuki, żebyś znalazła jakąś pracę.

Do góry