reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca milo ze imprezka udana:-) marzenka to fajnie ze ilo popoludnie spedzilas:-) kroma to tez milo spedzicie dzien:tak:future fajnie ze wypad udany:tak:
a reszta co znowu gdzies wyparowala?:-D:laugh2:

reklama
Witam

Marzenka- brak czasu....skąd ja to znam, u mnie również wieczny brak czasu na wszystko, ale kwestia przyzwyczajenia.

Kroma, Anołek
-nie wiedziałam nawet że tak cięzo ze stażami, Pamiętam jak ja skończyłam studia i się zarejestrowałam, żeby ubezpieczenie mieć to pani z PUP na siłe na staż próbowała mnie wysłać.Powodzenia Wam życzę w poszukiwaniach i trzymam kciuki.

Owca- Hania ślicznie wyglądała, a mamuśka.........hohoho

My dziś w domku siedzimy może po obiedzie pojedziemy na jakieś jeziorko na chwilę nogi pomoczyć.

Jutro M jedzie do pracy do Świnoujścia, nie potrwa to długo, z godzinę może, a my z małym się z nim weźmiemy i potem skoczymy na mały wypadzik do międzyzdrojów:-)już się doczekac nie mogę, uwielbiam morze.

Wczoraj chatę posprzątałam, okna pomyłam, podłogi, został mi jeszcze najmniejszy pokój, ale okna tam umyje jak M pomaluje go. Dziś tak patrze po podłogach i pełno znów badziewia, skąd to się bierze?no i już ze zmiotką latalam z rana.

aneteczka to szykuje ci sie jutro super dzien, fajnie, fajnie, a my nad morze dopiero chyba w wakacje pojedziemy gdzies na 2 tyg to sie wybycze
aniolek milego dnia

Hej hej
Nie nadrobie sorka ... troche poczytalam wiecej juz nie dam rady :)
Megi ja mam urodzinki 22 lipca. Future to wyjazd kiepski ale wiadomo w akie upały w ciąży, ważne, że Hesia sie wylatala :)
Owca super fotki z komuni, ślicznie wygladala Hania i Ty tez oczywiscie :)
Marzenka jak tam po grillu ? Dojechalicie spokojnie? Ja nie mogę mówić - gardło odmawia posłuszeństwa :) kiedy powtórka???
Nad morze chcialam jechac ale pogoda ma sie zrypac wiec lipa ... Milego dnia !!!

Ostatnia edycja:
Aneteczka - zazdroszczę Twojemu M :) Ja jestem ze Świnoujścia i cała rodzinę tam mam - rodziców, dziadków, siostrę... strasznie za nimi tęsknię i mi ich brakuje.
Na ostatnim USG wyszlo że mój synek to skóra zdjęta z mojego lubego:) taki sam nos, usteczka i pyćka policzkowa.
buziaki i miłego dnia Wam wszystkim życzę:))

Kurcze dziwna ta pogoda :/ ... raz cieplo a innym razem ma padac ... ciezko sie okreslic co robic ! Chcielismy nad morze jechac ale to chyba bez sensu ... zostaje Zoo Wroclaw albo Świerkocin :/

Atagata- teraz to ja Ci zazdroszczę, fajnie rodzinę mieć nad morzem.

ciacho- no my też w lipcu planujemy na 10dni nad morze jechać, jeszcze kierunek nie wybrany. W tamtym roku rezerwację zrobiłam w marcu, zadatek zapłaciłam, a przez to że kupiliśmy mieszkanie w tym okresie i było sporo roboty nie pojechaliśmy. Kasa niestety przepadła.

My jutro nad morze jedziemy, tylko na jedne dzień i jeszcze ma być ładnie, w sumie to tak przy okazji:-)
W czwartek ponać mają zacząć się opady.

Młody cały dzionek układa klocki:tak:teraz obiad robię i po Miśka drzemce popołudniowej jedziemy nad jeziorko.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
he he madziarena po grilku ok ale niestety moj sie nadzial na fotoradar:wściekła/y:i zrobil zdjecie:wściekła/y:
kiedy powtorka?nieiwem pewnie teraz czesciej:-D
teraz wy do nas:-D
ja ogarnelam domek w koncu czysciutko:-Dapotem wybywamy :tak:

Do góry