reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aneteczka ja mam ogolnie wypoczynek darmowy, wrzucam do puszki za wode i prad:-) i musze tylko na paliwo, jedzenie i jakas kase na drobne wydatki miec
bo jakbym miala zaplacic za 2 tyg wypad nad morze to bym w zyciu nie pojechala bo tak z 3-4 tys by poszlo:confused2:
marzenka to widze ze wczorajszy dzien bardzo udany:tak: a fotoradar hymm czasem tak bywa

reklama
ło mamo jaki upal u nas.

trawa koszona 2 dni temu, a już do kotek i same mlecze żółte. dziś dalej trzeba kosić. szok normalnie.

bylam u sąsiadki, bo przyjechala do niej wnusia o rok starsza od helenki, ale się wybawiły....

edit

Larvunia moze byś wpadła z dziećmi do mnie na trawkę póki ciepło jest?

Ostatnia edycja:
hej
chlopaki w g-wie a ja z misiula wlasnie wrocilam z wycieczek to tu to tam ;-)
jutro jedziemy na te urodziny co mialy byc niby dzis...
a dzis dzien jakos leci... dopiero co siadlam, cale przedpoludnie poza domem, jak fajnie na dworku :-)

Future dzieki, ae juz nigdzi enie wychodze dzis ;-) Bylam u Marty na kawie i zimnych napojach, Misiula sie wyspala u niej na swierzym powietrzu, ona tez ma namiot rozlozony przed swoim domkiem....
Szkoda ze wczesniej nie zaproponowalas... Po poludniu Marta do mnie przychodzi.... Wozek juz jej moj daje i tak spacerowką jezdzi mloda ciagle, mniejsza jest ;-)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH!

future fajnie ze mloda miala towarzystwo,
larvunia na dworze milo w cieniu albo jak wiatr powieje bo tak jest bardzo cieplo 28stop:eek: opalilam sobie dzisiaj stopy, dekolt i rece:-D a wczoraj cos marudzilas ze na blogu wieje nuda to masz niespodzianke:-p:-D:-D

Witam wczesnym po południem...
Zuzia z tatą na dworku latawiec puszczają, mały śpi dziś jak zając pod miedzą przez tę gorącz..pewnie jak wieczorem zaśnie to już na dobre...głowa mnie zaczyna lekko boleć, zaraz trzeba kawę wypić. Jutro pakowanko małe a pojutrze wyjazd.
Pawełek ma już 2 ząbki jupi:happy:

i po burzy myslalam ze juz jest a tu pada i pada juz ze 45 min i grzmi ;-)
powodz wokol bloku u mnie :shocked2:

my tez juz w domku..
zdarzylam przed deszczem cale szczescie bo pranie mialam na balkonie....ale jeszcze na dobre sie nie rozpadalo...
bylismy wlesie polezalam na sloneczku i czuje ze mnie chwycilo:tak:i bardzo dobrze mam nadzieje ze jutro w pracy nie bede cierpiec;-)
megi gratki za drugiego zabka;-)teraz to bedzie grysc oj uwazaj:-D
ciacho my nad morze mamy w planach pojechac w wakacje ale niewiem ile dni dostane wolnych..mysle o 3 dniach ale jak to bedzie to sie okaze...
a ty jak masz za free prawie ze to naprawde duzo.... zawsze to mniej kasy stracisz
larvunia powiadasz ze do ludzi dzis poszlas;-)zawsze to cos sie dzieje innego:tak:
moi chlopacy zarzyczyli sobie nalesniki na kolacje wiec ide pichcic;-)

reklama
hejka
Ale Wam dobrze super pogoda dlugi weekend.
U nas znowu popaduje choc mniej niz ostatnio. Wczoraj w nocy to taki grad(wielkosci fasoli) napitalal ze sie tylko po kolei alarmy w samochodach wlaczaly
Megi gratulacje dla Pawela z okazji zabka
Wszystkim ktrore wyjezdzaja szerokliej drogi :-)

Bylam dzis u lakarza w piatek mam badanie krwi chyba bede musiala ciagnac sie z mala grr ale jakos dam rade.
Mam tyle badan zleconych ze boje sie ze mi cala krew wyssaja.Ale moze w koncu bedzie wiadomo co mi jest.
A nie pamietam czy wam pisalam ze mi rece dretwieja ,czuje mrowienia i teraz sie przenioslo lekko na nogi i 2ga reke.Chyba sie sypie.
Lece dalej porzadkowac zabawki czas ich troche wywalic
Milego leniuchowania babolki

Do góry