reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Yolanta tez myslalam ze urodzialas ze sie nie odzywalas
aniolek ja 81 rocznik... ale czuje sie ciagle na 18 lat :-)
ciacho Ty tez mlodo wygladasz i fajnie uslyszec komplement :tak:

edit:
najwiecej ale nie przesadzaj, bo zabrzmialo jakbys ze 50siatke miala na karku hehehehe

aniolek a no podloga krzywa to standard ze waga raz pokaze tak raz tak:-Dwyslalas mi tego priva bo nic nie dostalam...?
larvunia a zebys wiedziala ze milo ale dobrze ze jakos mieszcze sie w swoje ciuchy letnie
reszte to chyba wcielo, owca pewnie na dzialce urzeduje, marzenka pewnie po pracy zmeczona

kurcze ide sie za prasowanie wziasc... tydzien juz zwlekam a kolejne pranie sciagnelam dzis z balkonu....
3ajcie sie dziewuszki, ja dopiero poznym wieczorem jutro kukne tu...

aniolek super ze ladnie biszkpciki mlody wcina :tak: a ja poprosze na FB namiary, bo na nk malo zagladam ;-)
ciacho dodaj cos na bloga, bo nudno u Ciebie tam ostatnio ;-)

ee no jak nudno, zrobilam w zeszlym tyg ciasto z malinami i pierogi truskawkowe no nie przesadzaj:-p:-p
ale z tym wiekiem to chodzilo ze szacuneczek szacuneczek sie nalezy z dwoch powodow jak ze jestem najstarsza i ze moderator:-p:-D:-D to zem sobie poslodzila:-D:-D:-D
aniolek juz wyslalam ci zaproszenia ale powiem szczerze ze piekna z ciebie kobita-powaznie
a ja myslalam ze w avatarku to z mlodym jakas dziewczynka kuzynka czy cos a to ty:szok::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ha ha ha! Ciacho pojechalas teraz , nieeeee no szpoko Pani moderator szacun wielki :tak:
no i przepraszam qrcze nie zauwazylam tych pysznosci! Ide komentowac te paskudztwa hehehe :tak:;-)

Oczywiście szacuneczek jak najbardziej się należy :tak:
hahahaha Ciasteczko ale teraz pojechałaś z tym komplementem normalnie szok:-D Gdzie ja piękna.. Gdybyś mnie w tym momencie zobaczyła bez makijażu, zmęczoną, z podkrążonymi oczami i figurą - bez komentarza :zawstydzona/y: do piękności to mi dużo brakuje. Ale dziękuję za komplement. To bardzo miłe, aż się zaczerwieniłam:zawstydzona/y::happy2::happy2::happy2::happy2:
Twoje zdjęcia też bardzo mi się podobają. Fajny masz styl, ja też uwielbiam chodzić tak na luzaku ubrana :tak:
larvunia wyślę Ci prywatną

reklama
nie no zazartowalam sobie wiedzialam ze bedziesz miec ubaw:-p:-p:-D a widzisz jednak cos przeoczylas, ze nie widzialas tych "paskudztw":-D
aniolek dziekowac, dziekowac, normalnie dresiarze ze mnie:-D moj styl generalnie taki luzacki, sportowy
latem albo sukienki albo spodenki cos jak na hawajskie:-D

laseczki uciekam, milego wieczoru zycze do juterka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry