reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Halo. Zaliczyliśmy małe zakupki bo jutro święto to pozamykane, kupiłam sobie buty do spodni wizytowych, musiałam no bo jak bym wyglądała na tej komunii tamte już zdarte...Duszno dziś wręcz parno, gdyby nie wiaterek to zdechnąć by można było.
larvunia fajnie że z rozliczenia dostaliście:) cieszę się...a nam nadal nic nie przysłali wrr, pojutrze 7 tydzień będzie!
aniołek ja daję Pawełkowi na noc kaszkę manną na mleku kartonowym 1,5% już tydzień mu daję i ładnie śpi do tej 4-5 bo robię na litr 2 łyżki kaszki. Daję mu tylko na noc a w dzień normalnie Gerbera pije, obiadek, deser...
Aha zapomniałam się pochwalić że Pawełkowi wychodzi druga jedyneczka dolna, ociupinkę go już widać jak by się dobrze przyjrzeć :happy: za kilka dni pewnie już wystukam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
larvunia to poszaleliscie ale czasem to trzeba:tak:megi to fajnie ze mlodemy nic po takim mleku nie jest:-)
a w sklepach jest szal, ludzie totalnie pogielo, to raptem jutro i pojutrze wolne a tu pelne wozki zakupow :eek:a w piekarniach juz chleba nie ma:errr: kupilam bulke paryska bo wyjscie nie bylo:-D

Hej.
Niedawno wróciłam ze spacerku, byłam z koleżanką na jej działce. Całkiem miło było..

Ciasteczko
młody w nocy chyba ze 3 razy się obudził, dałam mu wody i dalej spał.. także średnio na jeża.. bywało gorzej.

Megi ja też daję kaszki na mleku krowim, mieszam raz takie raz bebiko.. Kubusiowi nic nie jest więc czemu nie. Gratulacje za ząbeczka :)) Kiedy masz komunię?
larvunia dzięki:*aa i super, że z mężusiem spędziliście fajnie czas. No i w końcu pojedliście smakołyków :tak: Mi też już przyszedł zwrot podatku tylko muszę pójść odebrać.. pewnie i tak wszystko pójdzie na spłatę długów, więc nie zaszaleję :baffled:

No nic trzeba w końcu zjeść obiad, bo wcześniej nie było kiedy :sorry2:

A to mój króliczek :) na razie też tylko 2 dolne jedyneczki..
S6305556.jpg S6305611.jpg

Ostatnia edycja:
aniolek troche sie odchamilas a dzialce;-):-D a ja bede dzisiaj jakies ciasto robic, tak zeby chociaz na 2-3dni bylo:-) ale to trzeba duza blache zrobic:-D:-D

aniolek a chce zrobic sernik na zimno i biszkopt przekladany masa z bitej smiatany, malin i galaretki
ale zimny wiatr na dworze
dopiero zdjecia zauwazylam, ale slodziak

reklama
Do góry