reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kochana a co to za mina -> ":baffled:" młoda jesteś :-)
Mi dają zawsze mniej.. jeszcze rok temu 16 :-D Jak byłam w ciąży zwłaszcza starsze Panie mierzyły mnie wzrokiem i miały wypisane na twarzy: "małolata a już w ciąży, co za czasy". Miałam wtedy ochotę przykleić sobie dowód do czoła ;-)

reklama
cholera to ty masz tak jak nasza megi ze jej wiecznie daja mniej niz ma:-D chyba musisz dowod nosic jak sie piwo kupuje;-):-D a mina chodzi oto ze "juz" 33:-D ja sie mlodo czuje i wiecznie jak dresiarz chodze:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Dokładnie :tak: największy ubaw miałam jak chciałam wysłać totolotka i gościówa poprosiła o dowód, a gdy jej pokazałam oglądała go z każdej strony, czy aby nie podrobiony. Tak jej nie pasowało..:-D
Najważniejsze, jak się człowiek czuje. Liczby są bez znaczenia :tak:

:laugh2::laugh2::laugh2:dobre o totolotku nie pomyslalam ze tam dowod moga chciec:laugh2::laugh2:
az jestem ciekawa jak wygladasz:-) nie masz jakiegos fotosika czy jakiejs strony ze zdjeciami a moze masz nk?

Cześć :-)
Prawie mnie nie ma, bo prawie w domu nie siedzę. A wieczorami to już mi się nawet nie chce kompa ruszać :-D
Odstawiłam te leki i odżyłam natychmiastowo, znów czuję się świetnie.
Jutro grill :-D Mniaaam na samą myśl mi ślinka cieknie :-D

Aniołek - znam ten "ból" - 25 lat na karku a dalej mnie o dowód pytają jak piwo kupuję :-D Ale co tu płakać, piękne i młode jesteśmy :-D Idę na wieczorny spacerek, w domu wysiedzieć nie mogę, no.

ppfff gówniary pppfffff :-p :-p :-p:-D
nie no zartowalam ;-)
mnie o dowodzik prosili jak mialam jeszcze 24 lat... juz niestety wolac niechca ;-)

ee tam larvunia my zawsze piekne i mlode:-D:-Dmnie nigdy o dowod nie prosili, za to ostatnio uslyszalam taki komplement ze hoho, ostatnio pani w sklepie do mnie "tak pani wysmuklala" a jak takie oczy:szok: bo mam z kilka kg wiecej niz rok temu:-D:-D
aniolek dzieki

reklama
O Yoluś jesteś już myślałam że rodzisz, że się nie odzywasz ;-)
Korzystaj korzystaj póki możesz spaceruj odpoczywaj relaksuj się:tak:
larvunia a Ty ile masz wiosenek? :)
Ciasteczko może masz wagę zepsutą haha skoro Pani tak stwierdziła, to coś w tym musi być

Do góry