reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi moja mloda ju zo 18.00 "witała sie z Morfeuszem" heheheeh ;-)
tja mam czas dla siebie, mialam prasowac, ale juz 3 dzien zwlekam... i czekam az krasnoludki za mnie to zrobia ;-)
skoncze Hulka ogladac i tez sie klade... dobrej nocy laski :tak:

edit:
megi kiedys jak Fruciu byl maluni podawalamu mu starte jablko + ryż.

reklama
Mój Guciu od 20:30 śpi..trochę go przetrzymałam, może jutro nie obudzi o 6 :tak:
megi tak samo spał w dzień jak Twój Pawcio 2 razy po pół godziny:-D
Ja ryżu nie daję bo powoduje zaparcia :baffled:

Jutro rano wizyta w PUP :no:

Dobrej nocki :*

Hej Dziewuszki.
Ja też mam dopiero chwilę, ale króciutką bo młody jęczy..
Byłam w UP i oczywiście ofert brak. W czerwcu kolejna wizyta, a z racji tego, że to będzie pół roku jak jestem zarejestrowana to będę miała spotkanie z doradcą zawodowym:baffled:
Na dworze przyjemnie, choć rano po 8 jak szłam do urzędu to zmarzłam.
Megi super, że Pawcio tak ładnie śpi :tak: A i dzięki za zaproszenie do przyjaciół :**********:happy:
A co dajesz maluszkowi o 23? Samo mleczko czy z kaszką?
Owca super, że wszystko poszło zgodnie z planem :tak:
Ciasteczko, larvunia miłego dnia :*
Dziś moja babcia wychodzi ze szpitala :-) bardzo się cieszę.. Jutro do niej pojadę, bo stęskniła się za Kubusiem.

reklama
jejku.... az nie wierze ;-) udało mi sie mojego małża na spacer wyciagnąc, szok normalnie heheheh
spacer z psem po drodze do przedszkola po synka, pozniej male zakupy.... lody mjami mjami...
dzis rozliczenie nam przyszlo i odbijając wczorajsze nie powodzenie z wyjsciem na kebaba, to dzis odbijamy sobie to i moj mężu zaraz bedzie robil pizze :tak: juz mi slinka leci :-p

a jutro idziemy na urodziny do mojego małża brata córki... niechce mi sie ale trzeba.
wiec mnie nie bedzie...

edit:
ciacho pewnie nad jeziorami sie smażą laski ;)
super aniolek ze z babcia lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry