reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja mam parę z HM ale żeby mnie powaliły to tak sobie, lepsze kupuję z Anglii i tańsze. No ale chociaż ci co jeżdżą do Poznania to teraz mają pod nosem.

Aneteczka- moja Olka też tylko kopie, na boisko mnie ciąga codziennie i chce ze starszymi, nawet ostatnio ją wzięli na chwilkę, w domu kopie to jej zabieram bo mi wazon zwaliła. A dzisiaj miała kije golfowe i mam chwilkę spokoju z kopaniem piłki w domu.

Kasia- zawsze się ktoś znajdzie, żeby iść do następnej galerii jak nie na zakupy to na popatrzenie. Ja jedynie odwiedzam tam księgarnie.

Ja po fryzjerze siedziałam 5 godzin i mam dość na 2 mce.

reklama
Ja też mało teraz chodzę, kiedyś lubiłam i laziłam często, teraz nie chcę mi się:-pleniwa się zrobiłam i chyba barzdiej sknerowata, bo jak na młodego nie żal mi kasę wydawać, to już dla siebie owszem.

Ja kąpać się idę, spać juz mi się trochę chce. Kupiłam sobie na wieczór piwko, ale nie dam rady wypić, bo padła bym od razu.

Kroma - to coś ty z włosami robiła, że 5 h byłaś? może piłkarz i piłkarka rosnął, mój tylko chodzi na dworze z piłką i szuka dzieci chętnych do kopania, a jak już nikogo nie ma to w ostateczności zadowoli się mamą.

Ostatnia edycja:
kroma to niezle siedzialas 5 godziny :shocked2: tylek cie nie boli;-):-D?
aneteczka ja lubie sobie czasem cos kupic ale niedrogiego albo wydac na dzieciaki zreszta one teraz tyle kosztuja ze szok, ciagle jakies wydatki i chyba szykuje sie nastepny aparat dla mlodej ale zeby wazniejsze

ciacho- a młoda ma już wszytskie stałe zeby?

ja dla siebie kupuje najczęściej jak siostra do gorzowa przyjeżdza, albo jak do domu jadę, bo sis mi doradza i jakoś prędzej mogę się zdecydować, a jak idę sama to w niczym się sobie nie podobam :p

Ostatnia edycja:
nie no co ty wszystkie stale zeby ma sie dopiero cos kolo 10-12 roku zycia
ona ma tylko 11 stalych zebow ale ten aparat byl robiony do mlecznych a ze zaczely jej wypadac 1 i 2 mleczne to juz nie pasuje tak zreszta krecenie sie konczy:eek: no i pozniej bedzie nosic na dol no troche kasy pojdzie, do teraz wydalam1400zl :sorry2:

to pewnie na zgryz ma aparat. Powiem Ci, że moja siostra się z takim aparatem męczyła przez kilka lat, oczywiście wtedy inna technika była, ale teraz wsio jest oki, tylko 4 lata z aparatem:-D

zgryz ma juz prawie wyleczony po 5 miesiacach:-) ale ma za mala szczeke i tez jest rozciagana na boki i do przodu
generalnie jestem bardzo zadowolona ale widac dopiero u tej lekarki jak inni podchodza do lakowania zebow i calej reszty, tylko wizyty troche drogie ale coz

bry :-)
dzis Frucia nie poslalam do przedszkola... niby zdrowy, ale smarka mi a ze dziś piatek to może go dzis nafaszeruje specyfikami, inhalacje porobie i może przez weekend uchronie od przeziebienia.
a pozatym oki u nas
pozdrawiam :-)

witam
larvunia zdrowka dla mlodego,
u nas mloda tez wczoraj raptownie zlapala katar do tego stopnia ze jak weszlam z nia do sklepu to byl tyl zwrot bo ja dusilo, wieczorem nos zapchany, nie wiem moze cos zjadla i dlatego...bo u niej tak bywa

reklama
Do góry