blond_20
Czarownica
Future brzus cudny!!!no i dzisiaj 5 miesiac zaczynasz
gonisz mnie kochana z tym brzuchem bo moj sie jakby na 7 miesiacu zatrzymal:/w sumie dobrze ze nie jest taki jak przy mlodym, moze mi sie rozstepy juz nie powieksza. ja za tydzien z kawalkiem zaczynam 9 miesiac
i to jest dopiero szok dla mnie hehe.
Aniolek ja od paru dni mam zjazd psychiczny:/wiec nie dosc ze z brzuchem czuje sie nie za bardzo i ciagle mam wrazenie e mi mlody zaraz wypadnie to jeszcze mamy ciche dni z moim wiec juz wogole nastroj do doopy. ani mi sie pisac na forum nie chce, ani z domu wyjsc. za nic zabrac sie nie moge. leze w lozku i nic nie robie a im dluzej tu leze tym wieksze mam wyrzuty sumienia ze ciagle wszystko w miejscu stoi zamiast zabrac sie za robote. wrrrr
witam reszte i uciekam bo jeszcze kogos zaraze tym smetnym humorem
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Aniolek ja od paru dni mam zjazd psychiczny:/wiec nie dosc ze z brzuchem czuje sie nie za bardzo i ciagle mam wrazenie e mi mlody zaraz wypadnie to jeszcze mamy ciche dni z moim wiec juz wogole nastroj do doopy. ani mi sie pisac na forum nie chce, ani z domu wyjsc. za nic zabrac sie nie moge. leze w lozku i nic nie robie a im dluzej tu leze tym wieksze mam wyrzuty sumienia ze ciagle wszystko w miejscu stoi zamiast zabrac sie za robote. wrrrr
witam reszte i uciekam bo jeszcze kogos zaraze tym smetnym humorem