reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future brzus cudny!!!no i dzisiaj 5 miesiac zaczynasz:) gonisz mnie kochana z tym brzuchem bo moj sie jakby na 7 miesiacu zatrzymal:/w sumie dobrze ze nie jest taki jak przy mlodym, moze mi sie rozstepy juz nie powieksza. ja za tydzien z kawalkiem zaczynam 9 miesiac:szok:i to jest dopiero szok dla mnie hehe.
Aniolek ja od paru dni mam zjazd psychiczny:/wiec nie dosc ze z brzuchem czuje sie nie za bardzo i ciagle mam wrazenie e mi mlody zaraz wypadnie to jeszcze mamy ciche dni z moim wiec juz wogole nastroj do doopy. ani mi sie pisac na forum nie chce, ani z domu wyjsc. za nic zabrac sie nie moge. leze w lozku i nic nie robie a im dluzej tu leze tym wieksze mam wyrzuty sumienia ze ciagle wszystko w miejscu stoi zamiast zabrac sie za robote. wrrrr
witam reszte i uciekam bo jeszcze kogos zaraze tym smetnym humorem

reklama
future brzusio extra, i duzy jak na ten miesiac:-) blond wsumie juz za 3 tyg moglabys rodzic
ja obie urodzilam przed terminem, starsza 11 dni a mloda 6 dni takze wiecie w dziewiatym miesiacu to nie ma co trzeba byc aktywna, siostra tak sie oszczedzala chyba do poczatku 9 a pozniej urodzila po terminie i robila wszystko nawet trawnik kosila i nic nie dalo
ja ma dzisiaj ogorkowa na obiad, i moze spagetti zrobie

Future ja mam worek fatty xxl - ok. 350 litrów - właśnie nie wiem ile tego wypłenienia kupić ... chyba 100 l wystarczy na pufke i fotel co ?? Na Allegro znalazłam już te granulaty

bylam z M i mloda w nova park ale za malo czasu mielismy zeby to wszystko ogarnac, no i bez dzieciakow jechac to mozna chociaz w spokoju pochodzic:sorry2:a na dworze cudna pogoda dla mnie moze byc juz caly czas tak

madziarena ja tez mam fatty ale chyba tego kinga a xxl to 100l starczy ci na dosypanie ale na wymiane za malo, wiem z doswiadczenia ze jak w pufce wymienialismy to dosypalismy i efekt byl taki sobie i pozniej caly granulat na nowy wymienilismy

ale dzisiaj cicho sza tutaj korzystacie pewnie z pogody
ja wrocilam niedawno ze szkoly dziecko mam zapisane na nastepny rok :tak:
tylko od sierpnia bedzie musial chodzic codziennie rano kolo 8 na 45 minut niemieckiego dodatkowo przez caly rok wrr...
sprawdzali dzieci i ze dziecko nie odpowiadalo calymi zdaniami to musi chodzic ech...trudno damy rade :tak:

a tak pozatym popijam kawke i znow piore haha :-)

Ciacho a co to ten nova park? jakas galeria?

owca mlodemu dobrze zrobi taka nauka, lepiej w szkole mu pojdzie:tak: a tak nowa galeria "najwieksza" w regionie
i troche pustych boksow:shocked2: no ale wiadomo wynajem tani nie jest

reklama
No faktycznie pustki, ale nie ma się co dziwić na dworze tak ładnie i ciepło ..
My dzisiaj trochę pospacerowaliśmy :tak: rano szybki spacer i krótki do notariusza (ale już po 10 ładnie i ciepło na dworze było), i teraz niedawno wróciliśmy od megi, byliśmy u niej pod blokiem na placu zabaw starsze dzieci się wybiegały a młodsze trochę pospały na świeżym powietrzu :tak: i tak pół dnia minęło ...
Potem po powrocie obiad zjedliśmy a teraz odpoczywamy ..
Wojtek odstawił histerię nie wiem co w niego dziś wstąpiło, ale od samego rana jakiś "płaczący" co chwilę chodzi , normalnie głowa wielka, chyba już o 19 położę Go spać jeśli tak będzie chodził i płakał ...
Teraz się coś oglądnie, jeden,drugi, trzeci film i będzie wieczór :tak:

Do góry