reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzień doberek !

Ja na nogach praktycznie całą noc.. Młody budził się tak często, że nie wiem czy spałam ciągiem godzinę.. masakra. Nie wiem czy to zęby czy co.. nie widać żeby następne szły, ale ślina leci litrami.

Megi mój Kuba też leci na boki albo do tyłu, ale czasem mu się uda usiedzieć chwilkę tak bym zdążyła zrobić fotę;-)
madziarenka w takim razie życzę Chłopczyka :-) do kompletu ;-)
Yolanta jak tam samopoczucie dzisiaj? Chyba według systemu wypada dziś "gorszy dzień". OBY NIE :happy2:
blond jak zdrówko?
Mycha nie zazdroszczę remontu za ścianą. Mi właśnie skończyli ocieplać blok, już pomalowany, także z głowy. Jest dużo cieplej.Bardzo się cieszę. A dziś mają wymieniać domofon na nowy.. bo tamten to szkoda słów. W końcu jakiś postęp techniczny :sorry2:
kroma to musiały nie być te staże z Unii .. oby trafiła się jakaś oferta bo z kasą kruchutko :-(
larvunia super lala :-D
marzenko dziś 2 zmiana czy wolne?

Ja dziś wybieram się do babci więc jakoś dzień minie..
Smutno mi samej.. dopiero minęło 4,5 miesiąca.. jeszcze drugie tyle przede mną.. a potem znów ehhh pochlastać się tylko:eek:
Wybaczcie zamarudziłam..
Uciekam bo młody buczy paaaa:*

Hej kobietki
wczoraj nie mialam czasu tu wleciec masakra ile nam zajelo u hanki w pokoju
dopiero o 21 usiadlam na dupe
ale trzeba bylo malowac 2 razy na bialo i dopiero potem na kolor bo by tamten fiolet przebijal...
potem jeszcze troche poprzestawialismy meble i tak sie zeszlo :tak::tak:
dzis jeszcze drobne rzeczy typu wieszanie obrazkow,listwy itp...
mam tez w planach ugotowac normalny obiad haha :-D bo od poniedzialku jeszcze nie robilam bo czasu nie bylo...
a na 15 jeszcze z szymonem do szkoly,dzis mam termin zeby go zapisac na przyszly rok :tak:

Kawke wypije i ide do roboty firanki mi sie piora zaraz bedzie koniec :-)

Kasia ale podobni :tak:.jak dwie krople wody hehe :tak:

Megi i jak mezus o ktorej wrocil??..to widze ze rozbrykal ci sie chlop ;-)

Larvunia jak zawsze ekstra :-):-)..

Aniolek dzielna babka z ciebie a ze masz chwile slabosci to sie zdarza i tak cie podziwiam tyle czaus jestes sama i jeszcze tyyle przed toba...ale dasz rade dobrze ze masz mama pod reka :tak::-)

Future kiedy pokazesz brzuszek??..:sorry2:

Kroma co bedziesz robic z wlosami? pewnie pasemka co??..chyba ty pytalas o firanke wiec tak byla kupiona na allegro z obszyciem tasmami po bokach i u gory jak widac takie przelotki sa zamiast zabek...to juz moja 4 foranka z allegro i jestem zadowolona bo przychodzi gotowa do powieszenia..

PR jak dzieciaczki? Amelka w przedszkolu?..

No i slysze ze pralka skonczyla to uciekam milego dnia bo pewnie znow czasu nie bede miala...:cool2:

Ostatnia edycja:
Aniołek- smec nam smec od tego tu jerstesmy ;]
owca- dzieciaki dobrze. Amelka w przedskzolu jzu jest dobrze bo po tej przerwie znow plakala ale od poniedzialku juz nie placze;]
A mnie gardlo zaczelo bolec i mam ropa zawalone;/

marzenka już piąty dziś zaczynamy. bo te suwaczki trochę inaczej pokazują. dziś kończę 17 tydzien, czyli zaczynam 5 miesiąc.
widać brzuchol i to dość mocno już.
zrobilam foty wczoraj, musze sciagnac. dajcie mi chwile ;)

no 2 firanki wisza w oknach juz a trzecia na balkonie :tak::tak:

ciacho tak caly czas cos robimy nie ma nudy...mam juz dosc haha :-D
wszystko przez ta komunie..choc w sumie nie bedzie gosci w domu tylko tescie przez tydzien zostana jeszcze..
ale robimy dla siebie zeby czysto bylo :tak::tak:...ale pewnie jak by nie komunia to jeszcze bysmy nie malowali hee..
ale bedzie juz z glowy...

W sobote jeszcze na dzialeczke bo juz nie bylam od tej soboty ...trzeba podlac co nie co
i trampolina dla dzieciakow przyszla to bedziemy rozkladac :tak:

Future pokazuj pokazuj fasolke ;-)

Uciekam do garow :tak:

reklama
ciacho wpiatek mial ostatnia goraczke a tak cisza:tak:
dzieki ze pytasz;-)juz antybiotyku mu nie daje...
future no damy ci troche czasu ale nie za wiele:-D

Do góry