reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
CIACHO no fakt można sobie jeszcze powiczyc, ale tak poza tym to sklepy bez szału... Mi chodzi właśnie o to że po co np druie C&A, CROPP, NEW YORKER i wiele, wiele innych... Nawet stoisko z lodami te samo :-D Dziś było ludzi mało (ok11) i szczerze to bez problemu połapałam się w tych korytarzach... Miała byc kręgielnia, dudnili o kasynie,, jak dla mnie to budowa kolejnej galerii była bezsensowna bo przecież w panoramie, parku 111 coraz mniej sklepów, o galerii młyńskiej nie wspominając... Ja rozumiem że miasto powinno się rozwijac ale po co na siłe... Dlaczego nie ściągną tu ZARY np, dlaczego nie Pizza hut, pijalnia czekolady wedla...

Ja zerkam ciacho
obejrzalam na wspolnej zaraz kuchenne rewolucje i do wyrka wtedy...
wciagnelam hot doga swojej roboty a teraz paluszkami dokladam haha...

Ja juz mowie dobranoc :-):-)

W nowej nie ma Zary? a tak lubie ten sklep, przeceny mają super.

Ja się cieszę, że coś otwarli, askana mała jest, dla dzieci mały wybór , a w H&m mają cudne kolekcję dla dzieciaków, a już do rozm.86 najśliczniejsze.

Ja jeszcze nie byłam. Dziś za to do askany z młodym się na lody wybrałam, a potem na spacer:-) w piłkę z dzieckiem pokopałam, mówie wam piłkarz mi rośnie, nic tylko ciągle w piłkę chce grać. Rower jest dobry tylko na 5 min, hulajnoga też, a w piłkę to z godz. może grać i mu się nie nudzi.

kasia no ja tez nie widze sensu na takie male miasto dwa sklepy takie same np. c&a itp. przeciez to nie poznan ani łódź a poza tym galeria młynska to od poczatku bylo nieporozumienie przeciez zaraz obok jest park 111 buduja bez glowy totalnie
aneteczka no nie ma zary a w h&m te ubrania dla dzieci tez tanie nie sa jakbym chciala ubrac tak jedna i druga to 300zl byloby malo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tanie niei są, ale gatunkowo dobre i np mozne jak dziecko wyrośnie odsprzedać.Ja tak w tym roku zrobiłam, w tamtym kupiłam młodemu 5 komlp. bluzka + pasujące spodnie i miał na zmianę, a teraz wystawiłam na aukcji zestaw ciuchów i poszedł w sumie za 3/5 ceny wyjściowej, więc nieźle, zwłaszcza jak na ciuchy używane.

Kurtke na zimę młodemu tam kupiłam naprawdę dobrą za 79zł, przecenioną już na początku grudnia ze 149zł, a potem teściowa do kompletu mu spodnie dokupiła za 25zł z przeceny, ale już w styczniu:ppewnie jeszcze na następną zimę będa bo się teścówka z rozm. nie wstrzeliła.

Ostatnia edycja:
Ah no i SMYK jest w NOVEJ...

CIACHO no ja wiem że MŁYŃSKA od początku była nieporozumieniem, ale od PARKU 111 do ASKANY też niedaleko, jeszcze szok dla mie że z ASKANY do NOVEJ darmowy autobus... Niby z konkurencji do konkurencji ale tak naprawde jak w NOVEJ czegoś nie znajdziesz to w ASKANIE też będzie problem... Jeszcze nadzieja że ta galeria koło wartala ruszy i że tam jakieś inne sklepy będą...

Ależ mnie głowa napitala... Masakra jakaś... Ide spac bo nie wyrobie zaraz... Jutro do pracy-mam nadzieje że przejdzie...

niby tak ale im wieksze dziecko tym szybciej niszczy wierz mi, niektore ubrania po mlodej albo po starszej nadaja sie do wyrzucenia ale wiem jedno kupione w naszym h&m a kupione w zagranicznym to dwie rozne bajki
kasia a to nie maja byc tylko bary itp. bez ubran ale moze sie myle...?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wierzę, że czym starsze to więcej niszczy, bo i dłużej w rzeczach pochodzi, a młode to szybko wyrasta. Już teraz też po młodym widzę, że dłużej w ciuchach chodzi, bo jakoś tak przystopował z rośnieciem.

Kasia - bo askana i w nową inwestowała ta sama firma i dlatego w sumei ma być połączenie miedzy nimi za free, zeby ściągnąc klienta do dwóch galerii.
W tej koło watrala to nic się nie dzieje, stoi i straszy.

Ostatnia edycja:
reklama
wazne ze mamy wybor a kazdy bedzie chodzil tam gdzie mu sie podoba:-):tak: do askany to moge na nogach do novej nie bedzie mi sie chcialo isc:-D i tak nie wiele straca bo ja w takich miejscach malo kupuje:-D:-D:-D:-D mloda dzisiaj na rolkach smigala

Do góry