reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam się i Ja.
Hmm u Nas po staremu, zaraz idę dzwonić do notariusza aby się zapytać czy znajdzie dzisiaj dla Mnie czas, mam nadzieję że tak ...

Tak poza tym zastanawiam się co mogłabym dla Nas zrobić na obiad, kompletnie nie mam pomysłu bo dla Naszej dwójki to bóg wie jakiego obiadu nie robię, Jaśkowi osobno jakąś zupkę czy coś kurcze nie wiem ...

Dzisiaj jakaś kiepska noc, nie dość że głupie sny to zmarzłam jakoś mimo że jeszcze grzeją ...

W niedzielę wieczorem jakiegoś placka zrobię bo we wtorek wypadają urodzinki Wojtka, ale nic nie wyprawiam bo nie ma kasy a poza tym nie ma męża, jak ktoś będzie pamiętał to może ktoś przyjdzie, babci jednej i drugiej napiszę żeby na placek do Wojtusia wleciały, mam nadzieję że wnuka nie oleją ...

No nic idę wyciągnąć coś na obiad i zadzwonić do tego notariusza. Buźki

proszę, ale sorki za lustro ;)))))))

brzuch 001.jpgbrzuch 002.jpgbrzuch 003.jpg

Bry
Poszłam spać po 24 młody jeszcze na mleko się obudził, mój wrócił krótko po 23 "zasiedział" się z kolegą z pracy..
Dziś kazał mi sobie gdzieś wyjść a on z dziećmi zostanie żebym nie była zła ha ha...Ja wiem że faceci lubią wyjść z kumplami na piwo który tego nie lubi...no ale wieczory tylko mamy dla siebie więc mógłby z dupskiem przy mnie usiąść co nie?:sorry2: czy za bardzo marudzę:confused:
mycha powodzenia oby notariusz znalazł czas...
future ale masz już okrąglutki brzusio, fajowy:)) czujesz już ruchy? niby w drugiej ciąży szybciej...
pozdrawiam resztę forumowiczek;-)

Future no super brzusio :-):-) fajna zgrabna pileczka :-):-)

Yolanta trzymaj sie kochaniutka jeszcze troszeczke dasz rade....

a ja juz zrobilam makaron chinski na obiado i juz jem hehe :tak:

reklama
No i My już po notariuszu ...
Na dworze jest tak ślicznie, uszykuję coś na obiad i spadamy na spacerek ... :tak: bo aż żal w domu siedzieć ...

Future brzusio uroczy, rośnie rośnie maleństwo :tak: kiedy to było Ja miałam taki a teraz już koło Mnie siedzi prawie 8miesięczny Jaśko ... :szok: szok ...

Do góry