reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a ja lalę szyję japońską :-)
Moze dziś skończę :-)

Future relaksuj sie relaksuj ;)

edit:
padam, jednak nie skonczylam, zostalo wypchac panienkę i zszyć.... ale to jutro...
bra noc.

Ostatnia edycja:
Hej ho !!
Future to nie ładnie że Ty pierwsza widziałaś nagrodę buuu
Larvunia jak tam lala ??
Marzenka - święte słowa !!!
Mycha bierz się w garść bo dzieci patrzą i wyczuwają Twój smutek !! Postaw się na miejscu męża, Ty zostałaś z dziećmi w swoim domu a on wyjechał w obce miejsca, bez dzieci. Nie użalaj się tylko zrób coś dla siebie - tak jak Marzenka mówi, aby zasoczyć swojego! Poćwicz, zrób sobie kąpiel wieczorkiem - takie samotne wieczory naprawde nie muszą być złe :) mi nieraz brakuje tego i tu nie chodzi o to, że my jesteśmy przyzwyczajone bo poligony czy coś - za każdym razem tęskni się tak samo - ale grunt, żeby o tym nie myśleć zorganizować sobie jakoś czas i zobaczysz - poleci - nim się obejrzysz będzie w domu. Nie pisze juz o misji bo tego nikt nie zrozumie oprócz nas - żon żołnierzy ... pisałaś, że to przyzwyczajenie ... nie wiem czy fakt, że rozstanie przed wylotem może być naszym ostatnim spotkaniem można nazwać przyzwyczajeniem ... i zobacz my mimo ciągłego strachu - bo jednak mieszkali i żyli przez ponad pół roku w miejscu, gdzie na każdym kroku czaił się wróg, odciągałyśmy od siebie złe myśli, poświęciłyśmy ten czas na poprawę siebie i zewnętrznie i wewnętrznie, wiadomo były gorsze dni ale to nie dlatego, ze wyjechali tylko dlatego, ze strasznie sie bałyśmy o ich życie. M0c to nie dużo a jak wiele, żeby zmienić coś w waszej rodzinie i w kwestii finansowej i uczuciowej - takie rozłąki naprawde dużo daja. Grunt to sie nie załamywać i wstawać z pozytywnym nastawieniem a wtedy świat będzie piękniejszy i lżej się będzie czekać ...
no masło maślane ale coś z tego chyba wynika :p Mam nadzieje, ze Myszko sie nie obraziłaś na mnie - no proóbuje ci jakos pomoc przetrwac ten m-c ... Mój w maju też wyjeżdża na prawie m-c ale damy radę bo kto ma dać jak nie MY - żony i matki ??
Mój dzieć chyba będzie chory ;( Zasnęła po M jak miłość a wstała o 6:20 ... oglądała bajki i piskała i kaszlała :/ zrobiłam płatki ubrałam i si ale jak tylko pryszła babcia zaczął się koncert - płacz i wogóle ehs ... byle jej nie rozłożyło :)
Miłego dnia !! Lete pracowac !

Hej ho :-):-)
kawe wypijam i malowanie kuchni na dzis :tak::tak:
na 16 jeszcze jedziemy dogadac szczegoly do restauracji i dac kase na kwiaty :tak:..

Madziarena zgadzam sie z tym co napisalas do mychy masz racje dobrze radzisz :tak::tak:

Pozdrawiam was :-)

Ania sto laaaat sto laaat niech zyjeee zyjeeee naaaaaaam:-D
w koncu malolato jestes w moim wieku:cool: do czasu hihi:-p
najlepszego zycze!!!! duzo zdrowka dla Was,dla Ciebie spokoju,milosci i pieniedzy:p

a cala reszta witam i sie klade chyba, bo cos zasnac wczoraj nie moglam a teraz niewyspana siedze:confused2:

OO..zapomnialam haha

Wszystkiego najlepszego kochana Pr :-):-)
zdrowka szczescia duzo milosci i kasiory :-):-)

ciacho a roznie...
lazienka biala
korytarz taki jak jest czyli zielen jasna takie jabluszko...chcemy tylko odswierzyc bo brudne juz sciany sa...
kuchnia taki jakby lososiowy jasny
pokoj hani orange pomarancz haha...

reklama
Do góry