Hej ho !!
Future to nie ładnie że Ty pierwsza widziałaś nagrodę buuu
Larvunia jak tam lala ??
Marzenka - święte słowa !!!
Mycha bierz się w garść bo dzieci patrzą i wyczuwają Twój smutek !! Postaw się na miejscu męża, Ty zostałaś z dziećmi w swoim domu a on wyjechał w obce miejsca, bez dzieci. Nie użalaj się tylko zrób coś dla siebie - tak jak Marzenka mówi, aby zasoczyć swojego! Poćwicz, zrób sobie kąpiel wieczorkiem - takie samotne wieczory naprawde nie muszą być złe
mi nieraz brakuje tego i tu nie chodzi o to, że my jesteśmy przyzwyczajone bo poligony czy coś - za każdym razem tęskni się tak samo - ale grunt, żeby o tym nie myśleć zorganizować sobie jakoś czas i zobaczysz - poleci - nim się obejrzysz będzie w domu. Nie pisze juz o misji bo tego nikt nie zrozumie oprócz nas - żon żołnierzy ... pisałaś, że to przyzwyczajenie ... nie wiem czy fakt, że rozstanie przed wylotem może być naszym ostatnim spotkaniem można nazwać przyzwyczajeniem ... i zobacz my mimo ciągłego strachu - bo jednak mieszkali i żyli przez ponad pół roku w miejscu, gdzie na każdym kroku czaił się wróg, odciągałyśmy od siebie złe myśli, poświęciłyśmy ten czas na poprawę siebie i zewnętrznie i wewnętrznie, wiadomo były gorsze dni ale to nie dlatego, ze wyjechali tylko dlatego, ze strasznie sie bałyśmy o ich życie. M0c to nie dużo a jak wiele, żeby zmienić coś w waszej rodzinie i w kwestii finansowej i uczuciowej - takie rozłąki naprawde dużo daja. Grunt to sie nie załamywać i wstawać z pozytywnym nastawieniem a wtedy świat będzie piękniejszy i lżej się będzie czekać ...
no masło maślane ale coś z tego chyba wynika
Mam nadzieje, ze Myszko sie nie obraziłaś na mnie - no proóbuje ci jakos pomoc przetrwac ten m-c ... Mój w maju też wyjeżdża na prawie m-c ale damy radę bo kto ma dać jak nie MY - żony i matki ??
Mój dzieć chyba będzie chory ;( Zasnęła po M jak miłość a wstała o 6:20 ... oglądała bajki i piskała i kaszlała :/ zrobiłam płatki ubrałam i si ale jak tylko pryszła babcia zaczął się koncert - płacz i wogóle ehs ... byle jej nie rozłożyło
Miłego dnia !! Lete pracowac !