reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam wieczornie
nic nie kupil M, nie ma nic co by go interesowalo, ale na necie sa i chyba w sklepie internetowym zamowimy
jedynie co to ja sobie reeboki fajne mierzylam i takie super wygodne ale cena nie dla mnie:no:
okazalo sie ze starsza ma wieksza noge niz ja:baffled::szok: wsumie nr 39 maly sie robi:eek::eek:
ale pogoda super dzisiaj byla:-)

reklama
witam i zaraz znikam do pracki;-)
ciacho ja kupilam w pazdzierniku u goscia adidasy do biegania z firy nike dalam 80zl jak nowki i teraz w nich smigam do pracy bo tylko wtych mnie nogi nie bola i mega wygodnie...
czasem warto zainwestowac a moze na necie taniej sa one cio?
moj se juz kupil buty nawet fajne sa i cena ok:tak:z firmy merrel:tak:
milej niedzieli
ehh a ja juz od jutra znow sama:-(mezus wyjezdza na poligon
wiec mycha posmutamy sie razem;-)

Wpadlam zyczyc milej rodzinnej niedzieli :-):-)

a tobie marzenka malego ruchu w sklepie hehe :tak: nie fajnie jak w niedziele trzeba isc do pracy takie sklepy powinny byc zamkniete :tak: tu wszystko jest pozamykane w niedziele i jest ok :-)

My na 11 do kosciola :tak:

Pa........

Cześć Wam.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, wiem że wytrzymałyście co niektóre pół roku bez mężów jak wyjechali na misję, ale przypomnijcie sobie pierwsze dni - z uśmiechem ich żegnałyście????
Ok to tylko miesiąc ale ale dla Mnie to długo wiem wiem w porównaniu do pół roku to mało, ale Ja nigdy nawet na tydzień się z mężem nie rozstawałam odkąd mieszkamy razem więc zrozumcie kochane że jest Mi ciężko i nie porównujcie tego miesiąca do misji waszych mężów.
Pamiętam jak pocieszałam megi i z czasem jakoś dawała radę, tęskniła miała momenty załamania ale pierwsze dni o ile pamiętam potrzebowała dla siebie i nie mało płakała ... Więc się nie dziwcie że ryczę .. Wasi mężowie też wyjeżdżają jak nie w delegację to właśnie na poligony więc macie inną sytuację ..

Bardzo Wam DZIĘKUJĘ za wsparcie ale pewnie i tak w swój sposób będę to przeżywać a dziś to na pewno będzie dzień smutku i płaczu, za niecałą godzinę będę już sama z dziećmi :-( :-( :-( i nic kurcze nie poradzę że łzy same lecą.

Future owszem 38 tydz to już w sumie można rodzić itp., ale Mi Pani neurolog powiedziała że to że w tym tyg się urodził to ma niby wpływ na jego rozwój więc Ja już sama nie wiem ... Mniejsza z tym, najważniejsze żeby właśnie było wszystko ok tak jak napisałaś ...

No nic zmykam zaraz mąż przyjedzie bo pojechał ubezpieczenie kupić na czas wyjazdu, później może zerknę ..

Miłej niedzieli, buziaki.

Aha na tajnym się wyżalę Moi rodzice dali popis na całej linii :-( obcy zaoferowali pomoc a oni ... brak słów .... :-( :no:

Mycha kochana trzymaj sie dasz sobie rade :-):-):-)
wiem ze najgorsze beda pierwsze dni moze tydzien a pozniej juz przywykniesz :tak:
ale zobaczysz ze szybko zleci :-):-)

ja cie rozumiem bo sama jak jestem z m 10 lat to nigdy nawet na 1-2 dni sie nie rozstalismy :no:
nigdy nie bylam sama z dzieciakami kurcze az dziwne przez tyle czasu hehe :tak:...takze rozumiem ze jest ci ciezko...

hej hej
a ja dzisiaj lewizna - nie pojechalam do szkoły :p
na 12:30 do kosioła a o 17:30 Marsz Biały 5 km w imieniu Jana Pawła II :)
Marzenko a jakie to NIKE masz ? Bo ja szukam jakis wygpdnych adidaskow. Podobaja mi sie reebok easytone ale drogie megaa są. Miłej pracki - oby szybko minęła :) A co do poligonu - szybko zleci :)
Mycha ale dlaczego nie mamy porownywac ? Ja tez nigdy sie nie rozstawalam z mezem a zostawil mnie tez z mala coreczka. Niektore kobiety rodzily a mezowie byli na misji i dziecko zobaczyli dopiero po kilu miesiacach. oczywiscie ze nam bylo ciezko na początku tylko tutaj nie ma co porównywać misji z wyjzdem do pracy bo ... nasze pożeganania mogły być ostatnim spotkaniem z mezem - nikt nie był pewnie czy wróci emocje byly codziennie. A Twój mezulo wyjdzie popracuje zatesknicie za soba i zobaczycie ze ta rozlaka duzo dobrego wniesie do waszego malzenstwa ;) a m-c szybko zleci ! Po tygodniu juz przywykniesz :) My kobietki jestesmy silne i kazdemy wyzwaniu sprostamy :) Tule Cie mocno i wierze ze dasz rade i nie placz juz bo dzieci to widza im tez jest ciezko a mezowi podwojnie bo on tam bedzie sam !
Owca, Megi - miłej niedzieli.

witam niedzielnie
madziarena ja dzisiaj tez mam lenistwo:-D ja wlasnie miezylam te "easytone go" naprawde super wygodne i juz prawie mialam kupic na allegro coprawda cena tez 250zl ale naczytalam sie ze trzaska podeszwa po pol roku wiec nie kupie, dla mnie takie buty musza min.z 2 lata wytrzymac
marzenka no ja teraz smigam od roku w reebokach ale juz je wybilam w pietach bo nosze non stop codziennie wiosna jesien zima, wczoraj starszej kupilismy fila ale ze male to bede dla mnie tylko ze to wiosenno-letnie
pustki weekendowe widze:-D

reklama
o jeny a ja jakie mam lenistwo. moja mama zabrała Hesie rano a my spalismu do 11. na maksa.
a mala sie pokrecila pol godzinki i tez padla, no luz blues totalny, ale mam wyrzuty sumienia, ze pol dnia dziecka nie mam.

ale przynajmniej brzucho nie boli, bo odpoczęłam porządnie. jutro na 10.30 wizyta ;)

Do góry