reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka ja na chwilkę wpadam, nie mam czasu wróciłam z odwiedzin nie dawno.

Mycha - trzymaj się widać że kochasz. Wróci do was i będziecie razem. Ja też mam doły jak M wyjeżdża i muszę sama siedzieć.
Future- jak znajdę pracę to mam teraz fajnie bo okres wakacji się zbliża i teściowa mało pracuje, moja mama idzie na emeryturę więc jest komu zostać z dzieciakami i M by nie wyjeżdżał tak daleko, tylko na miejscu był.
Marzenka- widzę ze w pracy ci się podoba i fajnie ci czas mija, a co do butów to fajne.
Owca- muszę zacząć chyba z kartką chodzić do sklepów, bo ciągle czegoś zapominam.

reklama
A no kocham kocham .. Też będę siedziała i jakoś sobie radziła bo muszę, ale ciężko jest i będzie za kilka dni może będzie troszkę lżej ale ogólnie będzie ciężko i smutno i nic na to nie poradzę. Z facetem ciężkie życie, ale bez niego jeszcze ciężej ... :-( Megi dziękuję!

Hej Hej :)
Noo Marzenka to też ładnie po pracy <i w pracy> balujesz :) Hehhe ja też byłam na solar w piatek trzeba kolorku nabrać choć boję się, że znów mi jakieś durne plamy wyjdą :/ A co do butków - identyczne ma bratowa i jej sie dobrze chodzi, ja właśnie chciałabym jakieś miękkie i wygodne bo zawsze miałam z cieniutka podeszwa i mnie szlag trafia.
Mycha - jak noc ?? Dajesz rade ???
Future leniuchu :)) Fajnie tak czasem odpocząć a cooo
Megi - nie ma to jak wieczór bez chłopskiego marudzenia :)
Ja wczoraj szłam w białym marszu hehe lało a my sobie szliśmy ale co tam szlismy w Imieniu JP II to sie jakos lekko szło i spiewało :)
Miłego dnia i ... zmiany pogoda bo za oknem okropnie !

czesc
madziarena bo te co mamy z pumy to do dupy podeszwa ...raz w nich biegalam to bez porownania
a wczoraj ubralam se te pumy to mnie nawet palce u nog bolaly wieczorem.....naprawde warto kupic sobie takie buty a jeszcze jak ty na aerobik chodzisz to juz wogule;-)
mycha musisz myslec pozytywnie to i dol bedzie mniejszy;-)ja tez juz sama jestem dzis mam wolne...musze posprzatac kopytka bede robic to i od razu pomroze..i potem kumpela wpadnie dawno sie nie widzialysmy;-)
megi heh a co mu sie stalo;-)bo facetom tylko jedno w glowie hahahhahha:-D
pr jak tam po weekendzie?

aj weekend minal nie wiem kiedy i jeszcze jasiek marudzi i budzil sie w nocy co chwile dzid bo idzie mu kolejna 4
Wczorja gosci mialam zrobilam ciacho i salatke (ala urodzinki)
W sobote jechalam do tesco alez sie nameczylam ;p spowrotem juz M wracal bo za duzy ruch byl jak dla mnie;p;p

Hello
kawe spije i jade do miasta do solara
w czwartek mam ostatni dzien to dzis i w srode jeszcze pojade :tak:
a od jutra m ma wolne pare dni to zaczynamy sprzatanko i malowanie mieszkanka :tak:
mloda dzis chyba lewa noga wstala bo ryczala ze nie idzie do szkoly i cyrki odprawiala jak 5 letnie dziecko wrr...:angry:

Megi a co to za foch twojego chwycil?? :-p

Mycha jak pierwsza nocka ?

Pr a co to za urodzinki??

u nas narazie slonko swieci ale troszke chlodno jest :tak:

Uciekam milego dnia dla was :happy:

reklama
hej owca a mój wczoraj wyszedł z kolegami bo go wyciągnęli na przysłowiowe piwko no i wrócił podchmielony, naskoczyłam na niego troszkę bo pół dnia go nie było łącznie z tym że kogoś tam odwoził do Kęszycy...wsiadłam też na niego że kasę traci a jeszcze kilka rachunków do opłacenia i do wypłaty jeszcze trochę czasu a on żeby ze mną nie gadać i nie słuchać zmył się spać zaraz po 20 no i w sumie dobrze posiedziałam sobie porobiłam co chciałam

Do góry