reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
No widze że tu też ech, no ale nie ma się co dziwic, święta idą... Ja tam nie szykuje praktycznie nic... Jutro zrobie rybke w occie, w sobote jade teściowej pomóc troche bo w niedziele u niej imprezka, a w poniedziałek będziemy leniuchowac, moi rodzice młodego w niedziele zabierają na reczek/chrzciny do Zielonej i pewnie go odwiozą we wtorek to troszku pośpie sobie :-D

Cześć wszystkim. No troszkę cisza tu panuje ale co się dziwić...dziś mam w planach sałatkę warzywną robić a tesztę jutro. Teściowa nas jutro nawiedza tralala:tak: spadam i do miłego;)

ale tu ciszaaa no szok normalnie :) wszystkie chyba zalatane :) ja własnie się urywam z pracy bo póki teściowa z małą to skoczę na zakupy - masakra jak ja nie lubię zakupów świątecznych wrrr ... no ale jak mus to mus - to do miłego ;)

Hej Babeczki.. żyjemy tylko jestem zalatana. Dziś robimy sałatkę i takie tam..
Wcale mnie te święta nie cieszą.. no ale coś trzeba przygotować.
Z nowości Kubuś ma 2 ząbki :rofl2: powolutku wychodzą. Dziś przespał od 00:30 do 7. Jestem z niego mega dumna. Troszkę pospałam :) pozdrowionkaa

Witajcie.
Faktycznie pustki tutaj jak nie wiem co .. No ale nie ma się co dziwić, Ja też dopiero laptopa włączyłam
bo od rana jak dostałam jakiegoś powera to wszystko pomyłam, okna do końca i podłogi masakra normalnie .. :tak:

No nic, mykam oblukać tajny i trochę odpocząć.

ciasteczko- mi się podobają teraz takie łososiowe kolory albo tradycyjne ale jasne, ciemnych mam troszkę, bo zimą jakoś lepiej mi się ciemne nosi. Mam czarne ale też mi się jakoś nie bardzo podobają bo szybko się przetarły. My też dzieciakom jakieś słodycze i może jakiś drobiazg im kupię jak znajdę czas.
Kasia- to moi biorą tak dzieciaki w niedzielę na noc i ja mam labę z M do rana, a z rana w poniedziałek idę do nich na śniadanie. Już nie pamiętam kiedy spałam w nocy bez dzieciaków.
madziarena- ja też muszę kupić co nie co i mi się nie chce, ale może zahaczę o Kaufland dzisiaj.

Megi- ja uwielbiam warzywną jeść ale robić to już nie za bardzo lubię,.

Aniołek- to gratulacje tych dwóch ząbków u nas się przebiła dopiero dwójka dolna i idzie następna. Przez to się wierci w nocy i sobie mamrocze pod nosem.

Ja tam lubię święta jak jest ciepło a tu ma być nie ładna pogoda, nawet z jajkami nie pójdę na pieszo tylko chyba samochodem jak ma być tak zimno.

hej laski. my bylis,y dzis w niemczech na zakupach przedswiątecznych, wydalismy kupe kasy, ale mamy zarcia az do wakacji hahaha
zmarzlam tam jak nie wiem co, popijam cieplą herbe i kładę się poki mala spi, bo musze polezec. brzuch dokazuje.

reklama
czesc kochane
nawet nie mam czasu nadrabiac poza tym nawet niechce mi sie siedziec na necie..........
ostatnie dni mam na rano..kierowniczka jest bardzo ze mnie zadowolona....dzis probowalam na kasie nawet dobrze mi szlo ale mialam stracha masakra ale pozniej jak sama bylam przy kasie bez niczyjej pomocy to musialam dac rade co nie:-D
a tak poza tym zmeczona jestem musze sie przestawic...i bardzo zle sypiam...........i ciche dni robia swoje:-(
ja wlansie pichce bigosik..jutro posprzatam po pracy a w sobote po pracy bede piec sernika i salatke a tak nic poza tym..nie ma sensu ..
aniolek gratki za zabki;-)
pozdrawiam was kochane
future co wy zescie tam nakupili?wo matko:szok:do wakacji!!

Do góry