reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond dziekuje jako tako.. nie wymiotuje i nie kreci juz w jajnikach, ale czuje je nadal.... jutro rano jade do gincia...zobaczymy co powie.
chorowitkom ZDROWKA tez zyczę :tak:

Yolanta remont macie, ja nie lubie remontow bbrrr... tyle pozniej sprzatania ze nic sie neichce...

ja tez Świąt nie czuje... ale tych grudniowych też nie czulam...

reklama
Ja to w ogóle czasu dziś nie mam, nawet nie wiem kiedy mi dzień minął. Wizyta u sąsiadki fryzjerki, włoski ładnie zrobiła i od razu inaczej w pasemkach:) potem zakupy a teraz walczę z bigosem. Wieczorem chyba sobie piwko walne a co tam!
pozdrawiam a chorym dużo zdrówka życzę:)

U nas sie jedynka dolna lewa wybija... juz coraz wiecej widac, choc jeszcze sie nie przebila... biedna Misiulka od jakiegos czasu dluzej jej zajmuje zasniecie... Przez ząbka. Choc i tak jest dzielna, Fruciu kazdego zęba strasznie przezywal przeciwbolowe syropki dostawal i masci na ząbek a i tak plakal i sie gryzł po paluszkach...

megi super widze dzien udany ;)

larvunia ach zeby :sorry:
a mi mąż robil dzisiaj dzien dobroci dla zwierzat i kupil dwie pary jeansow:-) w koncu bede miala co na doope zalozyc bo ostatio w moro chodzilam:-D:-D

ciacho no prosze prosze ale Ci dobrze :-D
Mnie tesciowa uszczesliwila i mi konto zaladowala za 50zl w telefonie SZOK normalnie :-D a moze sie pomylila :eek:

larvunia no powiedzmy że miły to był dla mnie dzień:-) zrobiłam w końcu coś dla siebie...te włoski:tak: Cały wieczór zmarnowany na gotowanie bigosu no ale już mam spokój:-) jutro tylko sałatkę warzywną zrobię no i w piątek resztę.
Menżu śpi, dzieci też...zastanawiam się czy iść dupsko myć i spać czy pobuszować jeszcze:-D patrzę już ta godzina:szok: hmmm nic innego mi nie zostaje jak iść nyny...mały prędzej czy później pobudkę zrobi na amciu bo jadł po kąpieli coś ok 20stej...tutaj widzę cisza nocna nastała...zmykam i dobrej nocy życzę;-)

hej hej kobietki :) A jednak jestem dzisiaj w pracy wrrr ... ale tuż po jadę na zakupki. Jak tam zakupy ? Zo robicie na święta ? Ja nie chcę przesadzać z jedzeniem zrobię gyrosa, kiełbase jaja chleb pomidorki i ogóreczki może sałatkę z pyry i upieke cosik. Wiecej nie kombinuje - wielkanoc to głównie kościół i modlitwa dlatego w czwartek na 18, piatek na 18 (ide z Aminia niech adoruje krzyż) w sobotę święconka, zawsze w niedziele szlam na 6 rano ale teraz jak mala jest to na 12:30 chodzimy no i poniedziałek - ehs maraton mszalny ale ja lubie tak raz w roku codziennie pochodzic, porozważać :)
Co tam u Was ?? Pewnie na tajnym wiecej ide oblookać !!
Megi widze, ze Ty juz przygotowane żarełko na święta :) A gdzie nasza Marzenka ??
Larvunia jak zdrówko, lepiej ??

hejka

Lavrunia- jak to ząbek to gratuluję pierwszego.
Ciasteczko- a zaszalał M chociaż z kolorem jeansów?, fajnie ci, że M pamięta o tobie, to zajączka już dostałaś :-)
Madzierana- ja też nie mam pomysłów na święta, w sumie idę do mamy i teściowej, a drugi dzień też u teściowej i potem u mnie, muszę zrobić ciasto i sałatkę jakąś, a dalej to jajca na bank i biała.
Megi- to fajną masz sąsiadkę i jak blisko masz do fryzjera, moja fryzjerka kiedyś przyjeżdżała do domu a teraz ma swój salon i nie ma tak dobrze.

hej laseczki
kroma a dwie pary niebieskich, jedne jasniejsze drugie ciemniejsze ja nie lubie czarnych dla mnie jeansy musi byc niebieski a wsumie taki zajaczek masz racje ale my tylko dzieciako dajemy slodycze na zajaczka

reklama
Dzieńdoberek dziewczyny:-)
megi - fajnie mieć fryzjera za drzwiami :-) Ja w sumie powinnam coś z włosami zrobić, ale teraz cała wolna kasa na wyprawkę idzie, to nie wiem kiedy w końcu będę miała okazję :-D

A Wy jak na tajnym siedzicie, to pewnie dlatego tu taka cisza :-) Miłego dzionka :-)

Do góry