reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca nie ma za co po to jestem;-):-D to chociaz od dzieciakow masz spokoj;-)
urok mieszkania w bloku:-D a ja musialam przymusowo wyprac psa bo na dworze wytarza sie w czyms i smierdziala niemilosiernie

reklama
owca nie ma za co po to jestem;-):-D to chociaz od dzieciakow masz spokoj;-)
urok mieszkania w bloku:-D a ja musialam przymusowo wyprac psa bo na dworze wytarza sie w czyms i smierdziala niemilosiernie

No chwila ciszy jak ich nie ma
bo juz mnie szymon wkurzyl chcialam wyjsc z nimi mieli rowery wziasc ja juz wystawilam a on sie rozmyslil ze nie idzie nigdzie i koniec :angry::angry:
i siedzial gapil sie w bajki wrr...ale teraz pogonilam z domu troche na dwor ladna pogoda to szkoda na tv patrzec :tak:

Moja mloda juz w piatek ostatni dzien do szkoly i dopiero 12 kwietnia :tak:

oo ferie wiosnne maja:-) moje teraz mialy 3 dni rekolekcji to powiem co ze nic nie moglam zrobic
bo zaprowadz odbierze pozniej znowu cos:dry:

oo ferie wiosnne maja:-) moje teraz mialy 3 dni rekolekcji to powiem co ze nic nie moglam zrobic
bo zaprowadz odbierze pozniej znowu cos:dry:

no znam to....
no maja ferie swiateczne juz
ale szymon nie ma dopiero na same swieta maja 2 dni wolnego :tak:

Spadam ide jajecznice usmazyc cos mnie naszlo z duza iloscia cebulki mniam...:-)

bleee jajecznica:sorry2: sorry owca , ja tylko jajko jem na wielkanoc a tak zero zrobie mojemu jajecznica i to taka extra ale nie zjem

Mycha- to by sobie pomyśleli jakbyś stanęła obok, ale czasem tak jest że człowieka nosi.
Owca- ale mają dobrze twoje dzieciaki, ferie aż do 12go.
ciasteczko- ja lubię jajecznicę ale tylko na cebuli.

A ja byłam zobaczyć meble kuchenne i oniemiałam, normalnie szok jakie teraz robią

moj spi od 16-30:szok::szok::szok:bylam go obudzic ale on spi jak zabity!!:baffled:
kroma pytalas co kupilam malemu..jeszcze nic czekam az pani sprowadzi ta hulajnoge wlasnie jutro ide zobaczyc a jak bedzie to kupie:tak:

reklama
No, doczytalam Was. Sie natuptalismy dzis troche, nogi mi w tylek wlaza, ale ogolnie czuje sie o dziwo swietnie. Zmiana klimatu na polski dobrze nam zrobila :-D. Polazilismy po miescie, odebralam wreszcie dowod (nie ma to jak po ponad pol roku od slubu wreszcie odebrac dowod z nowym nazwiskiem :happy2:), pare ubranek w ciuchbudzie... No i wozki ogladalismy. Bardzo mi sie spodobal wozeczek babydesign dreamer, malo popularny, ale kobitka polecala, bo jesli chodzi o porownanie ceny i jakosci to polowa ceny x-landera, a jakosciowo bardzo nie odbiega. I tu mam do Was pytanko, gdzie sa jeszcze jakies sklepy w Gorzowie z wozkami, bo w sumie tylko w parku111 i naprzeciwko tam wglab znalazlam.

Do góry