reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hehe wy to macie dobrze..
ja szybko po ciazy okres dostalam bo tylko miesiac karmilam...
ja wlasnie czekam na @ brzuch mnie boli wiec dzis bedzie na bank:tak::baffled:

hej kobietki ! Wpadam się przywitać i lece czytać co u Was, cały weekend mnie nie było na necie więc nie wiem co się działo.
Właśnie szukam na Allegro jakiś spódniczek, sukienek dżinsowych albo coś dla mojej małej na net i cholercia nic ciekawego nie ma :/ muszę coś jej kupić a w sklepach ceny kosmiczne :/

Witam i tu :-):-)
u nas pogoda do dupy pada deszcz :angry:
ja @ dostalam jakies 5 mies po porodzie,ale mnie nie przeszkadza mam bezbolesne i krotkie zaledwie dni wiec luzik :tak:
Ja teraz jestem na etapie kupowania na allegro firanki do duzego pokoju,ma ktoras moze na przelotkach firanke? bo chce tak kupic na zdjeciach wyglada to fajnie zobaczymy :-)
Ide pomalu obiad uszykowac pyrki juz obralam teraz mizerie zrobie :tak:

Kroma udanego wypadu milych ploteczek :-)

Madziarena napewno cos znajdziesz duzy wybor maja na allegro :-)

Ja musze cos na komunie sobie kupic i nie wiem co..chcialabym jakas sukienke ale nie wiem jaka bedzie pogoda wkurza mnie to
mam nadzieje ze bedzie juz cieplutko bo chce cos na ramiaczkach i jak cos to jakies bolerko do tego,sama nie wiem..
mam nadzieje ze cos w polandi znajde na te moje duze cycki moze byc problem z dopasowana kiecka...

No to tyle ide do kuchni milego dzionka :-)

Do mnie przed chwilą przyszedł kurier, przyniósł zamówioną firankę do Zuzi pokoju, ładna jest, wyprasuję i jeszcze dziś zawieszę u niej.
My na komunię jedziemy też w maju na koniec (30.05) do męża siostry córki trzeba będzie kasiorę przyszykować na prezent....
Na obiad mam mielone, sos mi został z wczoraj tylko ziemniaki obiorę i luz......brzuch mnie boli, hehe już zapomniałam jak to jest:baffled:

ja mam obiad z wczoraj rybke surowke zburaczkow i ziemniaczki:tak:
mnie tez boli:baffled:jakbysmy sie zmowily:-D
super ze jestes zadowolona zfiranki:tak:

reklama
Witajcie.

No to dołączam się do Was bo Mnie też brzuch boli, od piątku mam @ ... :wściekła/y:
a najgorsze że miałam okres w lutym na koniec, skończył Mi się 25 lutego i już teraz 9 marca znowu dostałam
i zastanawiam się czemu tak szybko :-( nigdy tak nie miałam bo zawsze mam nieregularne i długie ostępy między jedną i drugą
a tym razem 1,5tyg przerwy tylko było .. Chyba trzeba do lekarza się wybrać.
Kroma
Ty miałaś podobnie nie, ze miałaś często i co byłas z tym u lekarza, co Ci powiedział??

U Nas jakoś weekend minął, mąż wściekły był ale nie będę się rozpisywać na ten temat.

Spać Mi się chce, Jasiek dzisiaj 3 razy się budził może przez to że nosek ma zatkany i się denerwował - sama nie wiem.

Ok idę chociaż trochę poćwiczyć mimo @ ...

Do góry