reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ciacho ten deszcz przyjdzie od nas :tak: bo u mnie jutro ma byc slonecznie i 10 st
a dzis raz deszcz raz slonko :-)

Future to cie mezu zaskoczyl z tym kinem fajnie :-)

moj wpadl i dostalam kwiatka orchidea i likier toffi :-)

owca le ci dobrze, prezencik super:-) dla mnie waze zeby bylo cieplej nie lubie zimy zwlaszcza takiej blee

Bo mu przypomnialam ze dzis mam swieto haha
a on mowi no zapomnialem ale wczoraj jeszcze pamietalem hehe :-D
jeszcze pojechal do tesciowej z likierkiem i kwiatkiem pewnie chce punkty nabic sobie haha :-D

megi mi tez zimno się zrobiło. normalnie sobie kawy zrobiłam, bo marzne i spanie mnie bioerze. i masz mego racje, nie ma szans, zeby sie polozyc. ja tez nie mam szans. mala ma drzemke jak ja nie jestem jeszcze zmeczona, a teraz jakbym się kimnęła, to nie ma szans.

Owca pewnie dzisiaj skosztujesz likierku, a ja lubię orchidee, ładnie pachną.
Yolanta- dał ci znać, że nie zapomina o mamie, albo mama żeby nie przyzwyczajała się do spania.
Megi- ja też bym poszła poleżała, ale moje mają inne plany.
Marzenka- jak ja ćwiczę to się nie przejmuję sąsiadami, no ale skakanie to już słychać, szczególnie jak 64 kg żywej wagi podskakuje z 500 razy.

Ja jak na razie dostałam telefoniczne życzenia od M, i jeszcze jakiś sąsiad mnie dopadł i mi życzenia składał. A ja mu na wzajem, bo zapomniałam że dzisiaj Dzień Kobiet jest. Ja byłam u koleżanki, wybrałam sobie porę i pogodę, cała mokra wróciłam, Olka miała buty, spodnie i rajstopy mokre.

ja sms dostalam zyczenia od kolezanek tylko... i od was... od zadnego faceta NIC :dry:
moj wroci, walnie sie spac i tyle bedzie z dzisiejszego dnia kobiet... ale powinnam sie przyzwyczaic przeciez:dry:
No fruciu mnie wycalowal i to sie liczy ;-);-)

a mi pekl szklany dzbanek na wode przegotowana, wlewalam taka goraca i trzasl no nie wiem co mu sie stalo tyle razy tak robilam chyba zmeczenie materialu, dobrze ze sie nie oparzylam
larvunia
eee tam daj spokoj facecie tak maja, moj jak pamieta to milo jak nie tez sie nic nie dzieje
mi to swieto obojetne jest

a to wysylam wirtualnie dla wasw wszystkich

Załączniki

• DSC07164.jpg
    DSC07164.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 27
e-tam, ale milo jak Twoj mezczyzna pamieta o tobie co nie... eehh..
dziewczyny prawdopodobnie odezwe sie dopiero jutro na wieczor, wiec 3majcie sie cieplutko :tak:

reklama
ciacho dzieki w sam raz na moj bolacy zab :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kroma to mieliscie mokra przygode hehe:-)

Larvunia dostaniesz czulego caluska pewnie jak m wroci hehe..ale dobrze ze synus pamietal ;-);-)
a ja wiem ze nie wytrzymasz bez nas i odezwiesz sie wczesniej haha ;-)

ide na ebay chce wrzucic rowerek ten na 2 kolach i hulajnoge bo stoja nie potrzebnie moze za pare grosze sie pozbyje :tak:

ciekawe co slychac u naszej befatki i lili dawno sie nie odzywaly :baffled:

Do góry