reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale Frucia trzyma :-( co wypije to odda... blady jak sciana... brzuszek mowi ze go boli, wlasniepadl....zasnol przy misce...
Misiuli zęby idą, maaaaaaaaaaasakra!

ja chce juz 18.00!

powiedzcie mi laseczki czym wybawiacie plamy?? Chodzi mi o plamy po jedzonku Misiuli... tylko ze ja odrazu nie zawsze zamocze a pozniej sie glowie jak to usunac ;p

reklama
Hej dziewczyny,
ja dzis tylko na chwilke, bo wyczuwam zamach na moje zycie dzis od rana. Obudzilam sie przed 6 rano (dla mnie to srodek nocy) obolala jakby mnie ktos skopal, a od 8 tesciowa szoruje salon... wybielaczem. Drzwi do pokoju mam zamkniete, okno otwarte, a i tak oczy mi lzawia, leb peka i ledwo oddycham od oparow tego badziewia. I siedze i sie zastanawiam czy wyjsc na zewnatrz i cierpiec, bo boli mnie kazdy mozliwy staw, czy zostac w domu i cierpiec przez ten nieszczesny wybielacz (ktory tu jest uzywany jako podstawowy detergent do czyszczenia)...

Mycha- ale cię wzięło na ćwiczenia, zazdroszczę bo ja mam mega lenia,
ciasteczko- no jestem ciekawa co to za hobby twoje nowe
lavrunia- biedny Frucio może to jelitówka jakaś bo teraz dużo dzieciaków choruje, zdrówka dla niego, a co do plam to jak nie namoczysz od razu to lipa ja przetestowałam różne cuda i już zleżałych się nie da tak od razu usunąć zostają. Można jeszcze spróbować wody z solą, ale to na świeże plamy, mi żadne vanishe nie działają, miałam nawet taki dobry z Niemiec i marchewki i kup nie chce mi sprać.
Yolanta- ty przewietrz się bo to trujące wdychać takie opary, ja jak byłam w ciąży to lekarz mi mówił, żeby nie czyścić nic domestosem, żeby kto inny za mnie to zrobił.

Ja idę bo mnie boli głowa a dzieci dokazują i nie chcą iść spać, więc nie mam tak łatwo nie pochoruje sobie.

szybkiego powrotu do zdrowia dla chorych, cierpiących, obolałych....:*
Skończyłam właśnie obiadek dziś żeberka mojemu zrobiłam, jeszcze tylko ziemniaczki obiorę ale to raz dwa.

kroma jak uda mi sie skonczyc to dzisiaj wstawie i Wam pokaze co robie,
czas przy tym leci jak szalony, starsza jak patrzyla to sie zastanawiala jak to zrobione:-D:-D
yolanta idz, bo takie opary szkodliwe, a widze ze tesciowa nie patrzy ze w ciazy jestes:confused2:

Hej..czytam i czytam was a pisac sie nie chce
bylam na dzialce piesio sie wylatal jak szalony hehe musze kiedys go nagrac jak biega jak tornado :-D
a teraz spi juz ze 3 godziny :tak:
czekam na m az wroci i do lidla bysmy autem skoczyli ale zobacze o ktorej bedzie..

Ciacho co tam majstrujesz?? uchyl juz rabka tajemnicy ;-)

Yolanta idz lepiej na powietrze troche bo to dziadostwo smierdzi fuj...

Future to dobrze ze mamcia sie troche uspokoila po lekarzu mam nadzieje ze bedzie wsio ok :tak:

Larvunia zdrowka dla malego,oby szybko mu te wymioty przeszly moze to takie jednodniowe...hmm

Mycha widze ze zaparcie cwiczysz i jeszcze meza wciagnelas fajnie :-)

No i chyba tyle mojego wywodu hehe...
:happy:

reklama
Marzenka ale twoj maly szybko odpada hehe
moja wieksza sie kapie,zaraz mlody idzie :tak::tak:
ja obstawiam ze ciacho robi jakas bizuterie :baffled::-D

Larvunia jak synus lepiej czy dalej wymiotuje??

Spadam kolacje robic a potem kapiel i serialik i dzis rewolucje nowe odcinki :-)
Dobranoc do jutra !!

Do góry