reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejo :) Ja już w pracy ... ale jestem dentka dzisiaj ... mała padła równo jak sie mecz zaczal, a ja mecz ogladalam potem jakies *******y, nim sie zorientowalam byla 2 godzina i cholera zapomnialam ze musze pranie powiesic to heja wieszac ... no wczesniej zupe ugotowałam .. obiad na dzisiaj mam ... na jutro rybka i ziemniaczki a w sobote juz bedzie moj mężuś :)))
Dzidziol urodził się 29.02.2012 - 3450 i 57dł, na imię ma Andrzej :)) hehe

hej megi a ja to zawsze rano tego samego dnia rejestrowalam bo przed i tak lekarz ogladal i wydwal zgode na szczepienie
marzenka dzien odwiedzin masz:-) ja tez tylko ze nie chce mi sie ale jak sie umowilam to trzeba
madziarena to kawal chlopa, dlugi jest

madziarena niech chowa sie zdrowo
no tak ciacho dzien odwiedzin mam....trzeba wyjsc bo ciagle tylko w domu ostatnio
do mamy jeszcze zajde zobacze jak sie tam trzyma....
oby tylko nie padalo

u nas mrzawa byla nie wiem jak teraz ale pewnie dalej mokro,
jedyny plus to ze jest 7 stopni:-) musze do ksiegarni isc ale nie wiem od ktorej otwarta... najwyzej zrobie sobie spacer:-D

reklama
mlody od rana gada ze go brzuszek boli i zwymiotowal flegma a kataru nie widze :eek:
mlody jeczy ze go brzuszek boli a mloda dokazuje ze chce chodzic.... od rana młyn...

Do góry