reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien dobry i ja :-):-)
palaszuje sniadanko i tez zaraz zmykam z domu ide po zakupy bo picia zadnego juz nie ma w domu
a potem skocze na dziale :tak:

wczoraj dzownilismy do tesciowki i pralnie maja wiec zalatwione zaniose tam :-)

Kroma co ty gadasz ze nikt cie tu nie widzi ja cie widze zawsze hehe :-) a ze nieraz nic nie odpisze na twojego posta hmm to nie znaczy ze cie nie widze :-):-)

Larvunia zapewne mlody cos zjadl i moze stanelo mu na zoladku i zwymiotowal,oby..:tak:

Madziarena to dluga dzidzia..:-)

Marzenka znowu wyruszasz w trans hehe dobrze :-)

to tyle dokonczam bule i spadam papa

Polozyl sie spac, blady jak sciana...
frytki wieczorem jedlismy... Oby nie wirusowka! Dzwonilam do przedszkola... to mowili ze zadnego przypadku wirusowki niemieli.
Future przytargalas cos od siebie?? :-p Oby mi Misiuli nie chwycilo... eehhh...

Marzenko nic jeszcze nie dorabialam do czapki, wczoraj juz ja mloda testowala i swietnie lezy ;-)

Hejka tu też wpadam

Owca pipo grochowa :-) lubię sobie tak pokusić na forum, ale dobrze, że widzisz, i czytasz :-),
a mnie głowa boli i migdałek, mam w sobotę dwie impresy, z Olką mam iść na urodziny i jeszcze mam do kuzyna iść i jak się rozłożymy to sobie już poszłam, Olka też w nocy gorączkowała, idę i pa miłego dnia.

Mój jutro jedzie do Gorzowa wlkp na zakupy typu farby, regał do piwnicy itp, chciał mnie zabrać ale z dziećmi za długo chodzenia. Mówi że mam do koleżanki jakiejś iść ale gdzie ja tam po obcych domach latać będę:) zostanę w domu. Nie wiem jak mały będzie jutro po szczepieniu, mamy na 9.30 godz.

no hej, dzieki laseczkim, mama troche uspokojona, wyslali wyniki na cito do szczecina, i będa w srode. mowi, ze spala normalnie, a wczoraj tylko plakała. no ale to nic nie znaczy. rybski ją uspokoil, mowi, ze rak szyjki macicy sie rozwija latami, a moja mama robi badania regularnie. i pokazala mu ostatnie cytologie i wszystko bylo okej, ale tego ostatniego sprzed miesiaca nie ma, bo ta babka tylko zadzwonila, ze skierowanie do szpitala bo zle wyniki,
a rybski powiezial, ze zdarzaly mu sie z gorzowa z laboratorium wyniki zle, a powtórne juz dobre.
dlatego czekamy do srody i mam nadzieje, ze wszystko się wyjaśni,

ja jade jutro do gorzowa na kulki z Hesia i spotkac sie z dziewczynami. i połazimy moze troche po sklepach ;)

milego dnia babolki...

aha, Larvunia - oby nie ja........ my zdrowi przeciez, ale bakterie mogą krązyć jeszcze. ale nie poczuwqm sie do winy kochanie ;*** :-D
oby to nie to....

Hej.
Ale naskrobałyście, ledwo nadrobiłam ..
Widzę że forum zaczyna znowu "żyć" :tak:

Future oby wyniki wyszły ok.
Larvuś zdrówka dla Frucia, oby to nie wirus..
Ciacho ale u Nas bezpieczniej jak się zadzwoni dzień wcześniej i się zarejestruje dziecko do lekarza czy na szczepienie
a na szczepienie to w szczególności bo przyjmują tylko do 12 a chętnych nie mało jest ..

Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać i odpisać .. usz ..

U Nas cały czas to samo, dzieci ok, Ja cały czas ćwiczę no i mąż też zaczął :tak: przedwczoraj na orbi jechał,
pompki i brzuszki robił a wczoraj był na hali z kolegą który pracuje w JW na bieżni biegał itp ...

Idę na tajny zerkną bo tam to dopiero naskrobałyście ;-)

kroma zdrowka dla was, moze jakis wirus czy co..? oby szybko przeszlo zebyscie mogly poszalec na imprach:tak: future zycze pomyslnych wynikow u mamy, mycha no chyba ze tak u nas jest tak ze dany lekarz ma swoj dzien i raz w tyg ma popoludniu przyjmuje dzieci zdrowe przez 3 godziny i wszystkie sie odstaja:-) ale co przychodnia to inaczej
a ja sie zajelam moim nowym hobby i tak mnie wciagnelo ze 2 godziny minely nie wiem kiedy bo to czasochlonne jest ale jak skoncze pokaze wam co zrobilam:-)

reklama
Do góry