reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho czekam na tego samego w czwartek gosc wyslal paczke wiec powinna juz byc moim zdaniem :tak::tak:
megi a zamawialam z ebaya na ogrod stol + 6 krzesel taki komplet :tak: wylicytowalam za polowe ceny co sa w sklepach :tak:

reklama
widze ze allegro kroluje:-D tez sporo rzeczy tam kupujemy
owca taki komplet super sprawa a macie tam jakies pomieszczenie zeby to schowac?

to widze kazda szaleje na allegro haha :-D

ciacho mamy 2 male szopki takie pomieszczenia na narzedzia i tarasik przy domku jest pod dachem i ma szyby takie okna takze jak nawet bedzie padac to mozna siedziec na dworze :tak: i nie trzeba chowac krzesel ani stolu :no:..
mam gdzies fotke domku i tarasu zaraz wam wrzuce :tak:

marzenka torcik zjedzony??

No owca fajną macie działeczkę i jest gdzie się schować w razie w, super sprawa a z czasem sobie pomału ją po swojemu urządzicie:tak:
PR- hej jak tam dzieciaczki? Twoja córa zaraz kończy 4 latka wow:szok::-)

Ale sypie nosz kurde no...oby szybko stopniało dziadostwo:dry:

Pr hej jak tam dzieciaczki??

Megi a wy kiedys tez opiekowaliscie sie chyba jakas dzialeczka macie ja jeszcze??

pranko powiesilam,kotlety uszykowane :-)

reklama
hej owca, megi- Amelka dzis zostal w domu bo ja brzuszek bolal jak bedzie ok to jutro pojdzie do przedszkola zaniesc urodzinowe cukierki a ja z Pania porozmawiam ze jej nie bedzie z miesiac albo i 2
jasiek rozrabia ile wlezie...
ja odebralam prawko i w sobote uczylam sie jezdzic naszym autem łooo matko jak tam wszystko ciezko chodzi

Do góry