reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no u mnie na szczescie sucho ale dzis wietrznie troszke...
zapowiadaja w miare cieplo ma byc 9-10 st jutro i pojutro hehe fajnie :-):-)
juz sie nie moge doczekac kiedy wyjme wiosenna kurteczke :-D

no mlody nie chcial jechac to nie za bilet nie placilam wiec ok
mieli wejscia do teatru darmowe wiec nic nie stracilam :tak:

reklama
owca wiosenna kurteczke to ja chyba zaloze w marcu jak bedzie codziennie te 10stop:-)
megi to ladnie ci mlody pospala:tak:
madziarena a ty co masz taka kwasna mine?

buuuuuu bylam pranie powiesic na balkon jak zimno:szok:musialam sie wrocic po czapke:tak:
prawie cala chatka ogarnieta za niedlugu przyjedzie kumpela wiec nie bedziemy sie nudzic... po poludniu ma wpasc mycha z rodzinka wiec fajnie :tak:
poki co lece odkurzyc i do warzywniaka skoczyc :tak:

Ja to pewnie dopiero przy jakis 15 st i sloneczku hehe bo ja zmarzlak jestem :tak::tak:

czesc megi,madziarena :-):-)

O marzenka to widze dzis dzien gosci u ciebie,fajnie udanych pogaduszek z Mycha ..

Ide polepic mielone kotleciki bo przyprawilam miesko wczoraj przez noc to lepsze potem jest :tak:

marzenka to znowu dzien zaplanowany:-), ja czekam na kuriera ale dzwonil ze bedzie za godzine:-)
to milych pogaduszek:-) a zimno jest rano bylam z psem i bez czapki nie wychodze
owca mielone hehe u nas to wsumie chyba moj M bardzo lubi a ja tak srednio zreszta ostatnio jadam tylko drob

reklama
marzenko fajnie że mycha i ciebie odwiedzi:tak: miłych pogaduszek przy kawce;)
madziarena właśnie co to za minka?
owca a co ciekawego zamawiałaś z allegro? Ja poczekam aż kaska wpłynie i też kilka rzeczy muszę zamówić min.pasek wykończeniowy do Zuzi pokoju wypatrzyłam w księżniczki...jakieś z dwa chodniczki(dywaniki) do dużego pokoju zwłaszcza.

Do góry