reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ja to wcale w dzień nie śpię, choć nieraz mam nieziemską ochotę ...
zimno u nas dzisiaj okropnie ... brrr ...
Mam nadzieję, że się w tańcu ogrzeję bo jakoś % do mnie nie trafiąją - nie lubię bleeee jak już to ŁUBUDU :)) <Marzenka - pamiętasz :p> hehe
No własnie gdzieś wcięło Yolantę ?

Wrocilam do doma :-):-)
kasza sie gotuje sos sie podgrzewa
cora zaraz wroci i bedziemy obiad wcinac
musze jeszcze isc po spozywke i jakiegos torcika kupic bo goscie na jutro sie zapowiedzieli :tak::tak:

Madziarena co to Lubudu ?? :baffled::baffled: nie kumam hehe

Ide do kuchni papa :tak:

PR- GRATULUJĘ PRAWKA!!!:-)
owca nadal od Grendy neta mamy ale teraz radiówkę ...a ten blok może tylko z multimedii neta jak na razie bo WAM tylko z nimi mają umowę. Kablówkę dziś panowie założyli, działa pikuś:tak:
Muszę kupić do wszystkich pomieszczeń karnisze prędzej firan nie powieszę, jak kasa wpadnie w marcu to meble do kuchni i rolety wszędzie....

U nas byly zeberka i kasza :tak::tak:
wrocilam juz z kauflandu teraz kawke popijam i relaksuje sie :-)

megi to troche wydatkow jeszcze was czeka :tak:ale tak bywa pomalu sie urzadzicie :-)

Aniolek zdrowka dla malucha :-)

ciacho co ja kupilam hmm...nic ciekawego kilka narzedi typu grabki,lopata :-D i przedluzacz 50 metrow :tak:
a jeszcze duzo do kupienia bo nie ma tam nic trzeba kupic i kosiarke i pompe do wody i nozyce do zywoplotu i wiele innych hehe :tak:
jest troche rzeczy potrzebnych :tak: o i trawe trzeba kupic i posiac bo w niektorych miejscach sa jakies glupie drzewka krzaczki i my to bedziemy wycinac i trawe w to miejsce siac :tak:

Milego popoludnia !!

owca to ty teraz ogrodnik bedziesz:-D ale zawsze jakies zajecie troche ruchu na powietrzu, dzieciaki tez beda miec zajecie a delko macie ta dzialke od siebie?

A no ogrodniczka ze hej :-D na pieszo mamy jakies 10 minut wiec nie tak zle :-)

robia sie wlasnie u mnie ciasteczka w piekarniku na probe z ciasta francuskiego :tak:
ze serem i dzemem :tak: dobre i szybkie

z tej stronki wzielam przepis
fajny blog i fajne przepisy sa :tak:

W mojej kuchni: ciasta francuskie

reklama
Do góry