reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jaka zimnica rano była...brrr... Wczorajszy spacer zaowocował dzisiejszym rozbiciem, katarem i bólem gardła... Jakie domowe sposoby znacie na podleczenie tego??? bo w ciąży lepiej nie faszerować się lekami...

------------
Córcia 2004

reklama
animatki gorzowianka jestes czy okolice? mleko z miodem i maslem, sok z malin wlasnej roboty, i nie wychodzic w takie zimno:sorry:

ale jestem polamana. nic w domyu nie zrobilam. chodze z konta w kont. mama sie wscieka na mnie. a ja nwet hesi nie mam sily wziac na rece. co za pogod wrrrrrrrrr

jutro jak mi sie uda to na pałę pojade do pulmo moze wpuszczą ciężarna hahhaha
a tak powaznie powiem,z e estem w ciazy i muszą mi zmienic leki.
nie bire nic od kilku dni i ledwie dycham ;)

Animatki- ja piłam i pije teraz tez i dziecia daje herbate z lipy z miodem i cytryna i pod kolderka sie wypocic no i maliny rzecz oczywista;]

Piję mleko z miodem:). ......Jestem ze Skwierzyny. Często bywam w Gorzowie- mam tam sporą rodzinkę:)

27!JMN!27!:)...to swego rodzaju talizman:)...

Tydzień przed zrobieniem testu ciążowego byłam u ortodonty w Gorzowie.......mam aparat Damon korygujący wadę zgryzu... Niestety w ciąży puchną dziąsła i jeden zamek "wgryza się" i boli.... a wizytę mam dopiero 27 lutego... uhmm...

Byłam na paru usg i najpewniej bedzie kolejna córcia (Zosia)...w połowie marca mam nadzieję doktor rozwieje nasze wątpliwości:)...może jednak synek?..hehe...pewnie nie

------------
córcia 2004

reklama
witajcie w kolejny dzien:-)
my juz nie spimy:-) jak zwykle od 6....ide na badania brrrrr az strach pomyslec ze musze wyjsc z domu....bo najchetniej bym nigdzie nie wychodzila,dobrze ze chociaz malego nie musze tachac ze soba..
kotek co tak dzis ciebie malo?
madziarena jednak 20go maja wyjazd:blink:jak tam po wizycie kontrolnej?
witam nowa kolezanke animatke:tak:
pr milego wyjazdu i czekamy na wiesci,mam nadzieje ze wszystko wyjdzie pomyslnie;-)
future no lec lec do tego pulmologa innego wyjscia to nie masz;-)
milego dnia:-)Znaleziono zwłoki Magdy? - Galeria - Strona 2 - Wiadomości - WP.PL
jestem normalnie w szoku!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak mozna cos takiego zrobic!!:szok::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry