reklama
Dobranoc babeczki :-):-)
sama mam juz smaka na te placuszki z sosem
Kroma to mialy dzieciaki radoche hehe a ty sprzatanko ;-)
Yolanta wspolczuje ci tego zimna brr...nie rozumiem tego
a tesciowej wspolczuje hehe mieszkacie razem?...kiedy macie plany przeniesc sie do Pl ?
Uciekam zaraz pod kolderke obejrzec na wspolnej
Takze do jutra laski milej nocy :-)
sama mam juz smaka na te placuszki z sosem
Kroma to mialy dzieciaki radoche hehe a ty sprzatanko ;-)
Yolanta wspolczuje ci tego zimna brr...nie rozumiem tego
a tesciowej wspolczuje hehe mieszkacie razem?...kiedy macie plany przeniesc sie do Pl ?
Uciekam zaraz pod kolderke obejrzec na wspolnej
Takze do jutra laski milej nocy :-)
Yolanta
Kicia
No niestety, prad i gaz tu sa drogie, a zeby ogrzac mieszkanie to wiecej trzeba grzac niz w PL, bo sciany cienkie, okna jedno szklo i malo szczelne... masakra. No mieszkamy z tesciami, nie stac nas tu na wynajem w tym momencie. Ale bilety do Polski juz kupione na 20 marca, wiec nic tylko dni odliczac...
A reszta tez choruje, ale dla nich to chyba po prostu naturalne sezonowe chorowanie. Jak bylam u lekarza to wszyscy dookola lacznie z lekarzami kaszlacy. Dziwne to dla mnie jest.
A reszta tez choruje, ale dla nich to chyba po prostu naturalne sezonowe chorowanie. Jak bylam u lekarza to wszyscy dookola lacznie z lekarzami kaszlacy. Dziwne to dla mnie jest.
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
milej nocki laski:-)
marzenka21
Fanka BB :)
czesc
pr nie sprawdzalam jaki mam puls...
kroma ja nie mialam ostatnio wielkiego stresu...kiedys mialam jakby nerwobole ale to przeszlo bardzo dlugo nie mialam..a przedwczoraj zrobilam sobie lzejszy dzien tzn odpoczywalam to nawet lezac mnie klulo przez caly dzien co jakis czas wiec bardzo mnie to zmartwilo bo nigdy tak nie mialam.jak polozylam sie na lewy bok to po lewej mnie kulo jak na prawy bok to po prawej stronie a jak na plecach to na srodku..co do cwiczen to ja dluzszy czas nie cwicze na orbitreku wiec nie mam takiego wysilku jak wczesniej.bo brzuszki czy przysiady to dla mnie zaden wysilek.
Yolanta to dziwnie tam macie,niewiem czy ja bym to tak zniosla bo ja teraz taki zmarzluch sie zrobilam ze az sama sie sobie dziwie..no ale co ja sie dziwie mniej tluszczyku na sobie mam to nie ma mnie co grzac
hehe to bedzie dobry pomysl jak przyjada do ciebie to dasz im nieogrzewany pokoj to fajnie ze juz macie termin wylotuteraz tylko odliczac
a mi wczoraj przyszlo rozliczenie za wode uff ale mi ulzylo70zl mam do zaplaty a balam sie ze conajmniej z 200zl albo i wiecej bedzie bo przeciez przez remont szlo bardzo duzo wody...teraz wiem ze nie ma co sie bac..nastepne rozliczenie w czerwcu a przez zmywarke napewno nie bede miala niedoplaty tak mysle;-)
ehh moj maly juz wstal to se poleniuchowalam
wstawac spioszki
pr nie sprawdzalam jaki mam puls...
kroma ja nie mialam ostatnio wielkiego stresu...kiedys mialam jakby nerwobole ale to przeszlo bardzo dlugo nie mialam..a przedwczoraj zrobilam sobie lzejszy dzien tzn odpoczywalam to nawet lezac mnie klulo przez caly dzien co jakis czas wiec bardzo mnie to zmartwilo bo nigdy tak nie mialam.jak polozylam sie na lewy bok to po lewej mnie kulo jak na prawy bok to po prawej stronie a jak na plecach to na srodku..co do cwiczen to ja dluzszy czas nie cwicze na orbitreku wiec nie mam takiego wysilku jak wczesniej.bo brzuszki czy przysiady to dla mnie zaden wysilek.
Yolanta to dziwnie tam macie,niewiem czy ja bym to tak zniosla bo ja teraz taki zmarzluch sie zrobilam ze az sama sie sobie dziwie..no ale co ja sie dziwie mniej tluszczyku na sobie mam to nie ma mnie co grzac
hehe to bedzie dobry pomysl jak przyjada do ciebie to dasz im nieogrzewany pokoj to fajnie ze juz macie termin wylotuteraz tylko odliczac
a mi wczoraj przyszlo rozliczenie za wode uff ale mi ulzylo70zl mam do zaplaty a balam sie ze conajmniej z 200zl albo i wiecej bedzie bo przeciez przez remont szlo bardzo duzo wody...teraz wiem ze nie ma co sie bac..nastepne rozliczenie w czerwcu a przez zmywarke napewno nie bede miala niedoplaty tak mysle;-)
ehh moj maly juz wstal to se poleniuchowalam
wstawac spioszki
asienka.k1
Hej,
Ja placki uwielbiam:-)i robie jakoś raz na miesiąc.
Placki plackami ale taka baabka zaiemniaczana z piekarnika to dopiero pychota dla mnie.
Mniam,:-)
.
No przeciez nie śpię:-)
befatka jakiego masz avatarka ja tez nie jadlam takich plackow zreszta ja moze raz do roku robie placki ziemniaczane
Ja placki uwielbiam:-)i robie jakoś raz na miesiąc.
Ja tarkuje za pomoca miksera. \Befatka ale mi smaka na te placki zrobiłaś, sama może bym takie zrobiła ale nie mam cierpliwości do tarcia na tarce.
Placki plackami ale taka baabka zaiemniaczana z piekarnika to dopiero pychota dla mnie.
Mniam,:-)
.
wstawac spioszki
No przeciez nie śpię:-)
marzenka21
no wlasnie asienka widze
cos ty tak rano widze kochaniutka ze sie poprawiaszbo bravo bravo
u mnie placki ziemniaczane sa czesto bo lubimy ale takich wegierskich to jeszcze nie jadlam..trzeba bedzie sprobowac
cos ty tak rano widze kochaniutka ze sie poprawiaszbo bravo bravo
u mnie placki ziemniaczane sa czesto bo lubimy ale takich wegierskich to jeszcze nie jadlam..trzeba bedzie sprobowac
asienka.k1
staram się
reklama
C
ciasteczko
Gość
witam
a tu juz oo pierwsz ranne ptaszki -15 mamy w domku cieplo do moze sobie mrozic
a tu juz oo pierwsz ranne ptaszki -15 mamy w domku cieplo do moze sobie mrozic
Podziel się: