reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Yolanta- to takie drogie jest u nich ogrzewanie, a chorują w ogóle, chyba zahartowani są.

reklama
Dobranoc babeczki :-):-)

sama mam juz smaka na te placuszki z sosem :tak:

Kroma to mialy dzieciaki radoche hehe a ty sprzatanko ;-)

Yolanta wspolczuje ci tego zimna brr...nie rozumiem tego
a tesciowej wspolczuje hehe mieszkacie razem?...kiedy macie plany przeniesc sie do Pl ?

Uciekam zaraz pod kolderke obejrzec na wspolnej :happy:

Takze do jutra laski milej nocy :-)

No niestety, prad i gaz tu sa drogie, a zeby ogrzac mieszkanie to wiecej trzeba grzac niz w PL, bo sciany cienkie, okna jedno szklo i malo szczelne... masakra. No mieszkamy z tesciami, nie stac nas tu na wynajem w tym momencie. Ale bilety do Polski juz kupione na 20 marca, wiec nic tylko dni odliczac...
A reszta tez choruje, ale dla nich to chyba po prostu naturalne sezonowe chorowanie. Jak bylam u lekarza to wszyscy dookola lacznie z lekarzami kaszlacy. Dziwne to dla mnie jest.

Ostatnia edycja:
czesc
pr nie sprawdzalam jaki mam puls...
kroma ja nie mialam ostatnio wielkiego stresu...kiedys mialam jakby nerwobole ale to przeszlo bardzo dlugo nie mialam..a przedwczoraj zrobilam sobie lzejszy dzien tzn odpoczywalam to nawet lezac mnie klulo przez caly dzien co jakis czas wiec bardzo mnie to zmartwilo bo nigdy tak nie mialam.jak polozylam sie na lewy bok to po lewej mnie kulo jak na prawy bok to po prawej stronie a jak na plecach to na srodku..co do cwiczen to ja dluzszy czas nie cwicze na orbitreku wiec nie mam takiego wysilku jak wczesniej.bo brzuszki czy przysiady to dla mnie zaden wysilek.
Yolanta to dziwnie tam macie,niewiem czy ja bym to tak zniosla bo ja teraz taki zmarzluch sie zrobilam ze az sama sie sobie dziwie..no ale co ja sie dziwie mniej tluszczyku na sobie mam to nie ma mnie co grzac:-D
hehe to bedzie dobry pomysl jak przyjada do ciebie to dasz im nieogrzewany pokoj :-D:-Dto fajnie ze juz macie termin wylotu:tak:teraz tylko odliczac:tak:
a mi wczoraj przyszlo rozliczenie za wode uff ale mi ulzylo:-D70zl mam do zaplaty a balam sie ze conajmniej z 200zl albo i wiecej bedzie bo przeciez przez remont szlo bardzo duzo wody...teraz wiem ze nie ma co sie bac..nastepne rozliczenie w czerwcu a przez zmywarke napewno nie bede miala niedoplaty tak mysle;-)
ehh moj maly juz wstal to se poleniuchowalam:-D
wstawac spioszki

Hej,
befatka jakiego masz avatarka:-D:-D ja tez nie jadlam takich plackow zreszta ja moze raz do roku robie placki ziemniaczane:-p

Ja placki uwielbiam:-)i robie jakoś raz na miesiąc.

Befatka ale mi smaka na te placki zrobiłaś, sama może bym takie zrobiła ale nie mam cierpliwości do tarcia na tarce.
Ja tarkuje za pomoca miksera. \

Placki plackami ale taka baabka zaiemniaczana z piekarnika to dopiero pychota dla mnie.
Mniam,:-)

. Milego+Dnia.jpg

wstawac spioszki

No przeciez nie śpię:-)

no wlasnie asienka widze:-D
cos ty tak rano widze kochaniutka ze sie poprawiasz:-D:-Dbo bravo bravo:-D
u mnie placki ziemniaczane sa czesto bo lubimy ale takich wegierskich to jeszcze nie jadlam..trzeba bedzie sprobowac :)

reklama
Do góry