reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i miłego dnia życzę a chorym szybkiego wyzdrowienia, będzie mnie teraz tutaj mniej przynajmniej dopóki nie będę już na nowym i nie ogarniemy się, roboty mam więc nudzić się nie będę;-) pozdrowionka!!

reklama
witajcie-
marzenka
- mi lekarz mówił, że serce jak już coś się dzieje to rzadko daje symptomy w postaci kucia, mówił że takie kucia to często kręgosłup, moja mama ma chore serce i jeszcze jej nie kuło, zawsze ma kołatania i duszności i ręką ją rwie. No ale trzeba to sprawdzić, może się coś dziać u ciebie, chociaż ty młoda jesteś :-)

ja też nie śpię od 6, ale za nim się ogarnę i dam śniadanie i dzieciaki poprzebieram to jest już prawie 9.

Megi- miłej przeprowadzki i szybkiej.
Asienka- ja nie mam miksera :-)

mojemu odpalil bez problemu...
ciasteczko to czekamy
kroma no zrobie badania i sie zobaczy co ztym zrobic....
u mnie juz posprzatane,prano wywieszone i teraz herbatka:-)nawet kopytka zrobilam i zamrozilam:-Dszybko jakos mi dzis poszlo:-D
megi to czekamy jak juz bedziesz na nowym poki co pakuj sie pakuj:)

ciekawe czy nasze auto odpali fakt w garazu stoi ale ostatnio bylo jezdzone przedwczoraj
pojde pozniej i zajrze

a mój M jest w rejonie gdzie w dzień jest -18 teraz a w nocy to nawet nie wiem, ale mówił, że nad ranem było u niego -27 w aucie pokazywał termometr.

marzenka-
lepiej się badać jak ci dają skierowania, ja też muszę iść do mojego lekarza, ale jakoś nienawidzę tych kolejek.

reklama
kroma ja i tak mialam isc porobic ogolne badania bo bardzo dawno nie robilam.no my tez bylismy w osiedowym sklepie i dalej to nawet nie mysle zeby isc...
milego dnia dziewczynki

Do góry