reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laski:-):-)
my tez za niedlugo zmykamy do laryngologa i do mamy od razu zawiesc rogaliki:tak:
kroma no co ty sama nie dam rady tyle zjesc :-D:-D
wczoraj przyszla kolezanka z amelka i tez pomogly zjesc a tymczasem zmykam
do pozniej

reklama
mnie tez,ale dzieci uradowane :-):-)

kurcze mamy dzis jechac do pl ale jakos sama nie wiem czy jechac czy zostac chodzi o to ze hania jedzie dzis na ta wycieczke na 4 dni i jakos tak dziwnie mi jechac a ona tu zostanie ze w razie wu to nas nie bedzie ech...
ale mysle ze nie bedzie problemu ze by chciala wczesniej wracac czy cos sama nie wiem...
dalam numer tel do kolegi i w razie wu ksiadz ma dzwonic to on pojedzie po nia jak by nas nie bylo...
ale tak dziwnie jakos bez dziecka jechac..
a wy jak myslicie pojechalybyscie ? my chcemy wrocic w poniedzialek tutaj a ona wraca we wtorek :tak::tak:

Witam

Ja mam dziś wolne ..........jupi!
Mały w żłobku, ja pomalowałam koło kaloryferów i teraz leniu****e.

Muszę w domu ogarnąć, bo rozpiżdż straszny, ale jeszcze nie teraz............:-)

Madzia- w razie W jest ktoś zaufany w pobliżu, ale pewnie Hania i tak świetnie będzie się bawić, a wy jedzcie do pl.

Cześć lasencje ;-)

Synek już w domku, wrócił od dziadków :tak: babcia tylko powiedziała, że jest nie grzeczny .. No cóż w sumie 2 dni był u nich i już im nie pasuje i nagle jak był grzeczny tak jest niegrzeczny .. No cóż takie życie.
Hmm u Nas póki co wszystko po staremu, jakoś leci, no ale ogólnie bywało lepiej ...

Wczoraj jakoś nie miałam natchnienia do pisania sorki ..
No i właśnie wczoraj mieliśmy mały na szczęście nie groźny wypadek ..
Ale o tym na tajnym! :sorry:

U Nas też słoneczko, niebo czyściutki i raczej za szybko śniegu nie będzie :no:

reklama
my juz po lekarzu:-)
dawid byl bardzo grzeczny nawet nie zamruczal i sie nie bronil przed czyszczeniem jednym slowem mam dzielnego bohatera w domku:tak:
a tak swoja droga przez glowe mi nie przeszlo ze az tyle moze byc woskowiny w tak malym uszku:szok::szok::szok::szok:bylam w szoku no i zreszta moj tez..
ladnie na dworze ale bardzo mroznie....
owca nie boj nic hania to juz duza dziewczynka poradzi sobie..kiedys musi byc ten pierwszy raz;-)
zmykam obiadek przygotowac bo kumpela ma wpasc z malym..dzieciaki sie pobawia:tak:

Do góry