reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kromus-Zdrowia dobrego, Życia szczęśliwego, Smutków niewielu,
Dojścia do swego celu, Przyj
aciół życzliwych,
Dzieci mało krzykliwych,
Wiecznego uśmiechu na twarzy, Dalekich wojaży,
Kolorowego snu i lat życia STU!!!!

bylam pierwsza teraz moge isc spac hahaha

reklama
witajcie:-)
kroma to ile juz latek?
ja tez dolaczam sie do zyczen :-)moze maz szykuje jakas niespodzianke na wieczor:-)
ja w sumie nie spie od 5-30 maly mnie zawolal to poszlam do niego on jeszcze zasnal a ja juz nie:baffled:
ale za to chyba zatoki mam zawalone dalej sie smaram a dzis obudzilam sie z bolem policzka:szok: no nic wezme tabsa i mam nadzieje ze przejdzie..
ale wczoraj pomrozilo..wyszlam jeszcze na spacer po poludniu i nawet dlugo nie bylam bo nie dalo sie wytrzymac:szok:a co to bedzie jak przyjdzie konkretna zima:szok:to juz wogule strach wyjsc z domu:-D
milej soboty zmykam na sniadanko i za drobne pozadki w szafach bede sie brac :-D

ide na pogduchy dzisiaj tak z 1,5 km mam, bede musiala sie bardzo cieplo ubrac:tak: a i kozaki zalozyc:-D dobrze ze mam takie cieple:-) ja w koncu moglam polezec w wyrku do 8:-D

Cześć.
Ale mam nerwa wrrr .... :wściekła/y: nie wiem od czego, ale aż się we Mnie gotuje :wściekła/y: :crazy:
Chyba przez telefon od męża :angry: :angry: :angry:

U Nas po staremu tak więc nudy.
Nic Mi się dzisiaj nie chce, ale ćwiczyć idę ..

Może później uda Mi się jeszcze zerknąć choć i tak pewnie będzie cisza jak to w weekend ..

reklama
ciasteczko jakie torty robilas?ja wczoraj cwiczylam..staram sie codziennie nawet jak nie mam weny to wtrakcie przychodzi..wczoraj cwiczylam z dawidkiem na zmiane :-D
poku co mnie znow rozlozylo:-(niemoge wytrzymac tak mnie glowa napitala kosci na policzkach i zeby :-(moj wzial malego na spacer a ja leze pod kocem z ciepla herbatka:tak:
mycha ja czesto tak mam i wtedy sama niewiem o co mi chodzi:-(
a wiecie co zastanawiam sie zeby wychodowac sobie rzezuche szczypiorek bazylie..nie mam zadnych roslin wkuchni a cos takiego mi sie podoba...ma ktoras w tym jakies doswiadczenie?

Do góry