reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam :) U nas po staremu, właśnie wróciłam od dentysty - biała plomba = 50 zł i spokój na pół roku :) idę pracować ... jutro do szkoły i zajęcia w terenie ;( buuu

reklama
marzenka to dobrze ze mlody dzielny a co do woskowiny to potrafi jej byc duzo
my na obiad bigos i pomidorowa a na dworze rzeczywiscie zimno
madziarena a dlaczego tylko spokoj na pol roku? chodzi o przeglad
ja ide w nastepnym tyg robic zeba a pozniej w marcu odbudowa calego innego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zimno zimno na dworze, ale może przynajmniej wymrozi te zarazki i nie będzie tyle chorób ... :tak:
U Nas dzisiaj zupka typu jarzynowa, ale taka nie do końca jarzynowa :-p ale jadalna hihi

Zegnam was laseczki do spisania w poniedzialek wieczorkiem :tak:
mam pomalu stresa na wyjazd mlodeje ch..panikuje

zla jestem bo czekam na paczke od wtorku na DHL ktora musze zabrac do pl dzis i raczej sie nie doczekam niech to szlag :wściekła/y::wściekła/y:

No nic udanego wekendu dla was buziole :-)

No Asienka Nasz to też istny "aniołek"... :-p ale Ja go po prostu nie poznaję po tym pobycie u babci, no w ogóle nie mogę sobie z Nim poradzić ... POMOCYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!

Owca miłego wypadu do PL i nie stresuj się tak wyjazdem córki, da sobie radę zobaczysz będzie ok :tak:

Nom i Ja muszę znowu do dentysty ...:confused2:

reklama
Do góry